Sincer vorbind,de cĂĄnd mitingurile Citroen organizate in Albertirsa au fost difuzate de citeva ori la emisiunile a douĂĄ canale TV nationale din toatĂĄ tara primesc telefoane despre Citroenuri vechi,epave de Citroen etc precum si despre Olteanul ĂĄsta aproape nou,doar cu rodajul fĂĄcut ...
Mama-mare adusĂĄ din Franta a fost vĂĄnatĂĄ de pe ebay,si urmĂĄrind-o si corespondind mai mult sĂĄptĂĄmini m-am decis s-o cumpĂĄr deoarece pretul masinii a scĂĄzut f.mult comparativ cu valoarea ei dinainte de criza asta afurisitĂĄ.Pe atunci o masina ca asta costa intre 10-17 mii de euro,iar dupĂĄ negocieri de mai bine de o lunĂĄ am reusit s-o iAU la 4500.
Omul a fst sincer,mi-a expediat 46 de poze despre ea,in special cu defectele caroseriei, scurgeile de ulei etc.Si mi-a scris cĂĄ are probleme cu serviciul,nu are posibilitate s-o intretinĂĄ si sĂĄ plĂĄteascĂĄ chiria garajului,etc...
Iar Olteanul....m-a gĂĄsit l pe mine n-am avut nevoie de asa ceva dar nui m-a dus inima s-o las aruncatĂĄ la REMAT ....fiind o masinĂĄ intr-o stare de exceptie!E o crimĂĄ sĂĄ faci asa ceva,mai ales una cu acte la zi !!si la pret de fier vechi!!