Patineaza ambreiajul!

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze.

Moderator: Echipa Tehnica

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Vin 16-Dec-2005 15:43

Azi am luat maşina. Concluzii:

* cu ambreiajul a fost un montaj greşit din fabrică, şi e posibil ca problema să fi ĂŽnceput cu mult ĂŽnainte de a o "simţi" eu; mi se părea mie că intră foarte greu ĂŽn marşarier - deşi nu ştiu exact dacă are vreo legătură, iar acum parcă merge ca unsă;

* la radio nu au găsit nimic, da' nici nu se mai ĂŽntrerup posturile :twisted:

* ne-au pus clema aia de plastic pe gratis - şi chiar am vrut să o plătim, da' nu exista nici o referinţă la vreo factură pentru noi ĂŽn calculator (dacă ĂŽşi aduc aminte, ştiu sigur de unde să ne ia)

* greieraşul de la hayon - mai studiem problema!

Ah, şi doamna de la casierie ne-a urat să nu ne mai vadă prea curând :twisted: (deja ne cunosc toţi pe acolo! :lol: )

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Sâm 25-Feb-2006 13:55

Încă un ghinionist:

http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... hp?t=36806

Deci posesori de C3 1.4HDI 70cp, vedeţi că există o problemă jenant de frecventă cu ambreiajul, şi că dacă aveţi ghinionul să vă "pice" după ieşirea din garanţie... ne revedem pe forum la "huo ATS" :twisted:

E.T.
simpatizant

Mesajde E.T. » Sâm 25-Feb-2006 14:08

Sa speram ca e vorba de un defect ce apare in special la C3-urile mai vechi, vad ca cei care se plang au masini din 2003. Desi nu e si cazul tau...

Bine ca nu costa mai mult, 450 euro e cat de cat acceptabil,ce nu e acceptabil e ca ii dai asa repede, la 50 mii km in cazul francezului.

Vad ca e o problema cutia la clasa mica in general, la Corsa se stie problema, chiar dealerul mi-a confirmat ...nu stiu daca au remediat-o intre timp.

rekhinu
simpatizant

cine ma lamureste???

Mesajde rekhinu » Sâm 21-Noi-2009 19:12

cine ma poate lamuri urgent???

stie cineva daca la c3 1,4hdi trebuie data jos si puntea fata pentru a schimba ambreiajul ca luni tre sa duc masina la service sa imi schimb ambreiajul si as vrea sa stiu la ce ma astept. multumesc anticipat

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Sâm 21-Noi-2009 19:13

nu, se da jos doar cutia de pe motor, nimic mai mult decit la alte masini cu aceeasi conformatie
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

rekhinu
simpatizant

mersi

Mesajde rekhinu » Sâm 21-Noi-2009 19:26

mersi de raspuns. am intrebat pentru ca imi zicea sefu de atelier de la service ca in functie de asta imi face pretul pentru manopera.oricum o sa stau langa ei, sa nu ma traduca la urma. mersi inca o data

georgeck
simpatizant

Mesajde georgeck » Dum 22-Noi-2009 20:13

DanCld scrie:Pânã acum, nici o concluzie. Sunt curios dacã recepÞionerul care ne-a preluat (IonuÞ XXXX) e tocmai cel "concediat", dat fiind cã ne-a vorbit f. urât la telefon ºi nu a putut sã ne ofere nici un detaliu, dar nici unul - exceptând chestii gen "maºina nu mai e pe rampã, mecanicul care s-a ocupat de ea a plecat acasã, directorul de service e În ºedinÞã".

...Âşi poate doream alt rĂŁspuns pentru o maÂşinĂŁ de 12,000 eur cu "ambreiajul picat" Âşi 5500km la bord! :vom:

Sincer cred ca ai plecat de mai multe ori cu a 3 -a de loc....... cat despre garantie dupa ce o vor desface ....sa-ti iei gandul de la garantie,pentru ca iti vor spune ca este discul albastrit cea ce inseamana utilizare necorespunzatoare.

rekhinu
simpatizant

oricum nu am garantie

Mesajde rekhinu » Dum 22-Noi-2009 21:38

oricum nu am garantie. am luat-o fara. si nush din ce cauza a cazut, dar de la primele semne a mai durat o saptamana pana a cazut

Înapoi la “Mecanica - C3”