multam domn jony
BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
nu stiu daca se potrivesc la bx telescoape de spate de xm; daca da, cred ca iti pot face rost de 2 telescoape de xm break care au diametrul pistonului considerabil mai mare, si automat vei avea o suspensie mai ferma; daca stii diferenta intre cilindrii spate de cx berlina si cx break, cam aia e si la xm...
PS: eu la masina de firma tin in permanenta 2 saci de ciment in portbagaj, ca sa stea mai bine pe drum; nu e gluma, pot oferi si poze
PS: eu la masina de firma tin in permanenta 2 saci de ciment in portbagaj, ca sa stea mai bine pe drum; nu e gluma, pot oferi si poze
astazi s`a schimbat una bucata coloana volan ... era si pacat .. ca pregatisem una de rezerva in stare boboc .. sa nu o montez, una bucata releu pe contact ... maruntisuri care fac diferenta... nimic mai mult ! si cateva poze din timpu zborului

da am toata instalatia pentru electrice.. insa am decat pe dreapta electric ... avand in vedere ca masina este la cura ! NU pun mofturi pe masina ! si asa am pus ochii pe un kit complet de geamuri de bx.. din pexi
foarte usoare !
- abarth_mcm
- pasionat
O....foarte bine ca ai schimbat acea coloana la volan daca ai avut..se cam uzeaza de obicei.
Releu pe contact?Ce fel de releu?Ce face mai exact?
Apropo de relee...am o intrebare..cred ca esti mai in tema ca mine..BX-ul are niste relee pe tabloul de sigurante...corect?In mod normal sunt cam 4 sau 5 parca.Eu nu aveam pe masina decat 3 parca. Cand mi-am pus instalatia de geamuri electrice+inchidere, am vazut acest lucru. Asa ca mi-am pus si eu in gaurile lipsa releele de la cealalta masina..
Intrebarea e: ai idee pt ce sunt releele de la tabloul de sigurante?Cele 5 la numar..Ca nu am gasit pe nicaieri..
Releu pe contact?Ce fel de releu?Ce face mai exact?
Apropo de relee...am o intrebare..cred ca esti mai in tema ca mine..BX-ul are niste relee pe tabloul de sigurante...corect?In mod normal sunt cam 4 sau 5 parca.Eu nu aveam pe masina decat 3 parca. Cand mi-am pus instalatia de geamuri electrice+inchidere, am vazut acest lucru. Asa ca mi-am pus si eu in gaurile lipsa releele de la cealalta masina..
Intrebarea e: ai idee pt ce sunt releele de la tabloul de sigurante?Cele 5 la numar..Ca nu am gasit pe nicaieri..
zilele astea o sa`l montez !
momentan rezultate clare nu vorbe !
Traducere :
0-100km/h 7.695 sec
0-400m 15.626 la o viteza de 140 km/h !
Avand in vedere ca masina nu este inca modificata mult ! eu zic ca este super ok !
Pe viitor ne uitam la rezultate mult mai bune ! desigur vom vedea rezultat real nu vorbe !
momentan rezultate clare nu vorbe !
Traducere :
0-100km/h 7.695 sec
0-400m 15.626 la o viteza de 140 km/h !
Avand in vedere ca masina nu este inca modificata mult ! eu zic ca este super ok !
Pe viitor ne uitam la rezultate mult mai bune ! desigur vom vedea rezultat real nu vorbe !