manual utilizare c5 nou
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C4 Picasso 2015 1.6 Hdi 115 Cp
manual utilizare c5 nou
are cineva, in format electronic, manualul de utilizare a modelului nou de c5? urmeaza sa imi soseasca si mie, sper..... saptamina asta, si as vrea sa ma familiarizez cu el....
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
Re: manual utilizare c5 nou
flavius scrie:are cineva, in format electronic, manualul de utilizare a modelului nou de c5? urmeaza sa imi soseasca si mie, sper..... saptamina asta, si as vrea sa ma familiarizez cu el....
Salut
Vezi ca gasesti la linkul de mai jos toate info necesare.
http://service.citroen.com/ddb/code/index_ro_ro.htm
Zi buna !
ENGINE - TURBO DIESEL DW10TD
SUSPENSION - NORMAL SUSPENSION
ACTIVE SUSPENSION - HYDRACTIVE SUSPENSION 3
SUSPENSION - NORMAL SUSPENSION
ACTIVE SUSPENSION - HYDRACTIVE SUSPENSION 3
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
flavius scrie:are cineva, in format electronic, manualul de utilizare a modelului nou de c5? urmeaza sa imi soseasca si mie, sper..... saptamina asta, si as vrea sa ma familiarizez cu el....
daca nu te superi, masina vine pe comanda sau a fost din stocul din romania?
daca vine pe comanda, cand ai dat comanda?
eu am dat-o de la sfarsitul lui iunie si inca nu stiu cand va veni masina......
-
- pasionat
.flavius scrie:este adusa pe comanda. comanda am dat-o acum 5 saptamini.... este 2.2 hdi si este data comanda la sd prestige in bucuresti?
tu unde ai dat comanda? ai dat ceva mai special sau nu?
cum de nu a venit pina acum? mie mi-a zis ca intre 4 si 8 saptamini dureaza...
.
am dat comanda la ats pe 26 iunie (acum 3 luni)
este 2.0 hdi confort
iar ca optionale are navigatie, pachetul ala de 1700 euro (jenti, piele/textil si faruri directionale), pachetul de securitate, vopsea metalizata.
inca mi se spune la momentul de fata ca nu se stie inca cand se fabrica masina!!!!!
te rog sa ma anunti si pe mine cand primesti masina ca sa le fac un scandal.... (mi mi-au zis ca nu lucreaza fabrica: in august a fost revizie iar in septembrie cica schimba linia tehnologica pentru motoarele eruro 5)
-
- pasionat
asa se intimpla cind dai comanda in fabrica in franta. eu am vrut-o neagra iar cei de la ats mi-au spus ca nu au in stoc nici una neagra si a trebuit sa dau comanda... se pare ca in romania nu a intrat nici una neagra pe stoc... cel putin asa spun cei de la ats. iar comanda in fabrica dureaza 3-4 luni. aveau in schimb albe, albastru, bej si kaki-ul ala inchis dar de, eu am vrut neagra! asta este! e de asteptat!
-
- pasionat
eu initial nu am cerut tapiterie integral piele. am cerut combinata pe negru, apoi am primit un telefon de la ei si mi-au spus ca nu poate fi comandata decit cu piele integral. am zis ca e ok, am platit o diferenta la avans dar nu i-am mai intrebat culoarea. tu zici ca la culoarea neagra a caroseriei interiorul integral de piele nu poate fi decit negru sau beige?
tu unde ai comandat masina? pentru ca mie de la ats ploiesti mi-au spus ca nu a intrat in tara niciuna de culoare neagra pina acum.... asta inseamna ca profesionalismul celor de la ats, ca de altfel a dealerilor de masini din romania in general, intr-adevar lasa de dorit...
tu unde ai comandat masina? pentru ca mie de la ats ploiesti mi-au spus ca nu a intrat in tara niciuna de culoare neagra pina acum.... asta inseamna ca profesionalismul celor de la ats, ca de altfel a dealerilor de masini din romania in general, intr-adevar lasa de dorit...
-
- pasionat
inteleg ca nu ai primit masina? ziceai ca la sf lui septembrie o ai....
ai o data de primire?
Pai eu nu am luat-o de la ats ci de la cartec pitesti.
Tapiteriile nu sunt decat negru si bej si o editie speciala cu piele maro pe scaune, panouri, bord si alcantara pe plafon dar asta nu stiu daca se poate comanda de la noi. Indiferent de culoarea caroseriei.
Daca ai vrut combinat negru inseamna ca acum o sa vina cu piele neagra, logic.
Cand vine masina?
Bogdan, la tine nu se aude nimic? Nu au aflat nici pana acum cand o sa vina masina?
Tapiteriile nu sunt decat negru si bej si o editie speciala cu piele maro pe scaune, panouri, bord si alcantara pe plafon dar asta nu stiu daca se poate comanda de la noi. Indiferent de culoarea caroseriei.
Daca ai vrut combinat negru inseamna ca acum o sa vina cu piele neagra, logic.
Cand vine masina?
Bogdan, la tine nu se aude nimic? Nu au aflat nici pana acum cand o sa vina masina?