Mesajde DanT » Mie 02-Sep-2009 09:20
banii pot fi platiti si la intalnirile lunare si toate astea.
si acum pentru @ Liviu-Florin: Stimate user, acest club suntem noi, adica, eu tu si toiti ceilalti pasionati, ametititi, bezmetici sau ai vrea tu sa ii numesti pe acest forum.
Club nu exista in sine, nu se identifica cu o persoana, nimeni nu are foloase de pe urma lui.
Ceea ce propuri tu, "clubul sa dea ...sa ofere..." ar insemna ca tu sa dai o cotizatie si din aceeasi bani sa iti cumperi un calendar cu Citro club.
E un fel de a ne fura caciula. Evident ca banii platiti, (10 euro intr-o transa, 2x5 euro in doua transe sau mai stiu eu ce metoda) ar trebui folositi in primul rand pentru a crea o suma de bani tampon pentru articole, pentru plata spatiului web de gazduire, pentru multe altele.
Deci, eu as sugera s-o luam mai usor cu fraza :"sa dea clubul" (similara cu "sa dea guvernul"). Prima da ar trebui sa ne intrebam fiecare din ce noi ce putem face noi pentru club, si apoi sa cerem.
Sa speram ca vom putea pune in practica toate ideile astea care s-au nascut aici.
Pe de alta parte, daca tot se spune, sa se faca pixuri, calendare samd ....cu insemnele clubului, poate evntual veniti si cu o idee concreta si o oferta de pret pe langa voi. Cumva, fiecare sa poate incepe sa isi asume o bucatica din toate cele care se doeresc a fi facute, ca sa ne fie mai simplu.
In speranta ca nu am jignit sau ofensat pe cineva, astept in continuare idei cat mai constructive.
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone