ati da atatia bani pe el???
BX GTI pe mobile.de
Moderator: Echipa Tehnica
BX GTI pe mobile.de
Citroen BX 17. TD '89
- abarth_mcm
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
Asa e, arata foarte bine.Nu cred ca va lua banii ceruti.
Din cand in cand mai arunc si eu un ochi pe mobile.de si vad ca totusi un BX(diesel sau gti ori 16V) cu dotari pe el in stare f f f buna si cu acte la zi costa de la 1000 euro in sus.
Bx-urile de cateva sute de euro ori sunt destul de alegate cu destui km, ori nu au taxele la zi, ori sunt pe benzina (motor 1.4 sau 1.6).
Bineinteles mai sunt si exeptii de la ce am scris mai sus.Am vazut uneori pe site si la cateva sute de euro bx-uri in stare f buna..
Din cand in cand mai arunc si eu un ochi pe mobile.de si vad ca totusi un BX(diesel sau gti ori 16V) cu dotari pe el in stare f f f buna si cu acte la zi costa de la 1000 euro in sus.
Bx-urile de cateva sute de euro ori sunt destul de alegate cu destui km, ori nu au taxele la zi, ori sunt pe benzina (motor 1.4 sau 1.6).
Bineinteles mai sunt si exeptii de la ce am scris mai sus.Am vazut uneori pe site si la cateva sute de euro bx-uri in stare f buna..
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
1. bx`urile ieftine si bune.. sunt doar la pasionati ! care si le vand intre ei(cunoscuti adica) .. sau pur si simplu necunoscatori de marca.. care au primit "mostenire" si o vinde pe nimic pt ca nu stie despre ce e vb !
2. Nu va mai mirati ca e "scump" este totusi o masina care dezvolta din 1.9 aspirat 160 de cai ! 0-100km/h in 7.4 sec! tare la vremea ei! si aceste modele din ce in ce mai rare sunt ! sa nu va mirati cand or urca la 8000 de euro
dar d`eh puteti lua Golf TDI cu I rosu !
2. Nu va mai mirati ca e "scump" este totusi o masina care dezvolta din 1.9 aspirat 160 de cai ! 0-100km/h in 7.4 sec! tare la vremea ei! si aceste modele din ce in ce mai rare sunt ! sa nu va mirati cand or urca la 8000 de euro
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
nu o sa urce la 8000 de euro, sau poate sa urce pe hartie, dar nu da nimeni atat pe ele; sa ne aducem aminte ca a fost a lui andrei la vanzare, si s-a dat cu 2000 de lei sau ceva de genul, pt ca nu interesa pe nimeni; stiu ca avea ceva probleme, dar nimic iremediabil; sa fim totusi realisti, la 8000 de euro iti iei suuuuuper masina, chiar si citroen, cum ar fi o xantie activa v6, si oricum mai ieftina; sunt multe masini dinastea la preturi mari pe net, dar ma intreb... cate din ele s-au dat pe atatia bani?
PS: am gasit la 2300 de euro in romania un pejo 405 MI 16 (acelasi motor ca la bx 16V), intr-o stare absolut impecabila (am vazut-o) , cu putini km; s-a vandut la faimoasa suma de 1200 de euro, dupa cateva luni bune de asteptare. de ce?... pentru ca nu interesa pe nimeni; similar cu ce ai spus si tu, 99% din cumparatorii de vechituri, prefera tigaia numita golf 2 gti, sau mai stiu eu ce...
PS: am gasit la 2300 de euro in romania un pejo 405 MI 16 (acelasi motor ca la bx 16V), intr-o stare absolut impecabila (am vazut-o) , cu putini km; s-a vandut la faimoasa suma de 1200 de euro, dupa cateva luni bune de asteptare. de ce?... pentru ca nu interesa pe nimeni; similar cu ce ai spus si tu, 99% din cumparatorii de vechituri, prefera tigaia numita golf 2 gti, sau mai stiu eu ce...