stie cineva unde gasesc brate spate de vinzare mai ieftine

Problemele suspensiei Âşi a trenului de rulare.

Moderator: Echipa Tehnica

rtrd_dud
pasionat

Mesajde rtrd_dud » Mar 30-Iun-2009 18:24

chiar te rog. daca ar putea sa imi spuna si mie dc mi se pare ca mi se rupe masina la frana brusca la viteze mici ar fi ok.parca se rup rotile pe fata cand o calc brusc la 10 20 km/h.vreau sa schimb pe fata bucsi si tampon motor cred sau flanse , nu ma pricep.

Hakan
pasionat

Mesajde Hakan » Mar 30-Iun-2009 19:52

Pt rtrd_dud.
Parca ziceai de brate(rulmenti) pe spate.Acum se rupe pe fata??
Daca scartaie urat de ce nu verifici franele(discuri - palacute) pe fata. S-ar putea sa "nu mai ai" placute pe fata. Tine frana? Trage intr-o parte cand pui frana aia la 10-20km/h? Ca din alta parte zgomot mare nu cred sa vina.Sau poate face un POC mare?Mai da si tu detalii.

Hakan
pasionat

Mesajde Hakan » Mar 30-Iun-2009 19:57

Pentru admin.
Scuze nu prea ma pricep , si nu stiu daca e locul unde trebuie sa scriu dar de ce apare mesajul meu ca trimis la ora 19:52 si eu l-am trimis la 21:20??

rtrd_dud
pasionat

Mesajde rtrd_dud » Lun 06-Iul-2009 20:43

nu mane , am in continuare probleme cu bratele spate ca la gropi a inceput sa scartaie.pe fata tre sa schimb ceva dar nu stiu ce ca frane am iar masina nu trage stanga sau dreaptaeu unu cred ca e din bucsaraie, sau capat de bara , nu stiu , tre sa ajung la un service dar momentan nu am finante

Cezcarino
pasionat

Mesajde Cezcarino » Lun 13-Iul-2009 19:05

mihaistan scrie:rulmentii sunt in jur de 120 de ron pe o parte !
un kit este in jur de 320 de ron pe o parte!
Am avut niste probleme si nu am avut timpul necesar ! pentru cei interesati .. o sa fac oferta de piese + manopera :) insa spre sfarsitu saptamanii... !

Au trecut 2 sfârșituri de sĂŁptĂŁmânĂŁ de atunci și domnul Stan nimic...
Îmi poate spune cineva ce bucșe sunt necesare? de la magazinul de piese nu m-au lamurit cu nimic, au zis ca probabil vin doar originale. Coduri de piese, ceva...? Sau de unde cumpĂŁr un astfel de kit? E pĂŁcat s-o țin pe dreapta... Mulțumesc anticipat.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 13-Iul-2009 20:47

cat am spus atat este :) insa .. nu stiu cate mai pot aduce la acest pret :)
scuze de intarziere.. dar este foarte aglomerat atelierul :) incerc sa fac cat mai multe posibil :)
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

Cezcarino
pasionat

Mesajde Cezcarino » Mar 14-Iul-2009 15:41

Spor la treaba si la bani!!! :D Faza e ca sunt departe ca v-as fi aglomerat mai tare... CE contine acel kit de reparatie? sau ce trebuie schimbat mai precis? doar rulmentii? bucse...ce fel de? :cry:

rtrd_dud
pasionat

Mesajde rtrd_dud » Mie 15-Iul-2009 11:35

da , spunetine si noua de unde sa cumparam acest kit ca la mine a inceput sa scartaie din ce in ce mai tare spatele.am o intrebare , pot sa plec la mare cu masina in concediu saptamana care vine, sa merg normal 110 - 130 pe autostrada ? cade spatele :) nu cade, ca momentan nu am bani sa o fac, macar sa cumpar kitu si vad io unde loi monta.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 15-Iul-2009 15:11

crezi ca daca le iei din alta parte vor fi la jumate de pret sau ce?. ia-le singur, ca sint 3 modele, incurca-le si dupa aia alta belea ca nu le poti schimba! nu stiu de ce nu va ginditi si voi inainte. doi la mina ca s-ar putea sa le iei si sa fie nevoie si de punte

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Mie 15-Iul-2009 19:21

de cazut nu iti cade...

dar vei uza fff mult bratele si in final nu vei rezolva nimic doar cu rulmenti :wink: amanand, operatia va costa mult mai mult decat initial :cry: acum cu o saptamana in plus sau in minus cat ai tu nevoie de masina nu e o nenorocire iti dai seama..
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.

Cezcarino
pasionat

Mesajde Cezcarino » Mie 15-Iul-2009 19:54

Domnilor, Khan in special, eu nu am negociat nici un pret, nu mi-am exprimat optiunea de a cumpara de la unul sau de la altul, ci am pus doar doua intrebari:
1. pe langa rulmenti mai vine de cumparat si vreo bucsa acolo? la magazin, din fisa cu piesele pentru masina nu au gasit nimic in plus
2. ce contine in plus acel kit de reparatie pentru a justifica pretul de 300 roni?
Daca se poate sa primesc un raspuns bine, daca nu sanatate. E totusi o distanta intre Radauti si dumneavoastra pentru a putea vorbi fata in fata. Toate cele bune.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Dum 19-Iul-2009 19:59

raspunsul meu era in mod special pentru rtrd-dud, dar si ceilalti pot intelege ca e bine sa se duca la un garaj unde se poate face operatiunea si sa nu cumpere piese aiurea si sa le ia degeaba. acum ca sa raspund la intrebari
1. da, e posibil sa mai trebuiasca si puntea (sau bratele, ca nu mai stiu exact ce e acolo) sau, in fct de atelier, doar bucsile. 2. niste rulmenti, niste simeringuri si niste capacele, dupa caz. pretul (il confirm cu ocazia asta) se justifica in masura in care rezolva problema, cu alte cuvinte daca puntea e stricata si doar asa se repara, da se justifica. daca n-ai bani, nu se justifica nici macar faptul ca ai masina

rtrd_dud
pasionat

Mesajde rtrd_dud » Dum 02-Aug-2009 23:33

bai deci pana la urma cat costa operatia de schimbare a rulmentilor + bucsi si ce o mai fii pe spate ca maine sper sa iau niste bani si sa stiu si eu cum ii impart sa spuna unu care a inlocuit bratele sau puntea, cat la costat si unde.un pret piese + manopera va rog.

Hakan
pasionat

Mesajde Hakan » Mar 04-Aug-2009 07:13

am zis eu pretul mai inainte(factura ats)
Din cate stiu brate nu se gasesc decat originale, eu am incercat inainte la 2 service-uri si le aduceau mai scumpe decat reprezentanta pt ca le luau de la ei.Tot din cate stiu nu poti afla daca tre sa schimbi bratele decat dupa ce desfaci.
Incearca la piese pe autokarma sau pe ingaraj.ro

rtrd_dud
pasionat

Mesajde rtrd_dud » Mar 04-Aug-2009 13:47

ms, am vorbit si cu khan si mia zis ca la mine tre schimbate bratele daca puntea e ok.oricum se ridica pe la 50 mil reparatia, poate si mai bine.ma gandesc sa o vand asa daca nu fac rost de bani pe un pret mic dar.... in fine. om vedea ce o fi, poate dupa o diagnosticare amanuntita o fii altceva si poate un pret mai mic.

Înapoi la “Suspensie - Xsara”