Mingiuta mea tocmai a iesit de la baita si este gata de actiune!!!!
Ne vedem maine la ora 12 gata de munca!
SIAB 2005 - SAMBATA 15 OCTOMBRIE
Moderator: Echipa Tehnica
CONFIRMARE PARTICIPARE
DECI BAIETI LOCUL E STABILIT NU MAI RAMAN DECAT PARTICIPANTII
EU UNUL MA NUMAR PRINTRE VOI
EU UNUL MA NUMAR PRINTRE VOI

CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
Bagati-ma si pe mine in lista 
Mai ramane sa ne gandim la parcare, s-ar putea sa fie o mare problema. Eu n-am nimik impotriva sa platesc parcarea la SIAB, problema e sa ajungem pana acolo.

Mai ramane sa ne gandim la parcare, s-ar putea sa fie o mare problema. Eu n-am nimik impotriva sa platesc parcarea la SIAB, problema e sa ajungem pana acolo.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Chiar a fost drăguţ, mai ales partea cu test-drive-ul gratuit (şi fără angajatul de la ATS pe scaunul din dreapta) de pe pista aeroportului. Păcat doar că mie mi-e teamă de maşini la modu' general
(Săracele maşini de test drive, câte au suportat - nu de la mine
- teste ale elanului, Întoarceri cu frâna de mân㠺i fum de la cauciucuri
)

(Săracele maşini de test drive, câte au suportat - nu de la mine

Ma bucur ca ati ajuns cu bine. Chiar nu stiu cum de ati ratat drive testul, caci s-a plecat in grup pe pista de avioane. Lasa ca recuperati data viitoare.
In momentul asta eu uploadez filmuletul facut pe traseu. E un pic cam mare (180Mb) pentru ca nu am vrut sa fac rabat de la calitate (rezolutiae de 720x480 la 30fps). La cererea telespectatorilor, maine incerc sa fac si o varianta redusa, adica un 320x240.
Enjoy!
In momentul asta eu uploadez filmuletul facut pe traseu. E un pic cam mare (180Mb) pentru ca nu am vrut sa fac rabat de la calitate (rezolutiae de 720x480 la 30fps). La cererea telespectatorilor, maine incerc sa fac si o varianta redusa, adica un 320x240.
Enjoy!