Sa va povestesc si eu o mica discutie. Care are putin legatura si cu C5. Am mers ieri cu un domn, in interes de afaceri pana la Ploiesti si inapoi. Masina Un Saab aero motor 2.3l 260cai cutie automata. Ce m-a impresionat, precizia cutiei *nu se simtea cand schimbi , dinamica motorului desi nu erea apasat butonul sport

, silentiozitatea motorului si multitudinea de optiuni. Ce m-a impresionat negativ ar fi designul bordului ce imi parea invechit si cam anost. Am discutat, ptuitin persoana respectiva fiind foarte incantata de masina, mai ales pentru siguranta pe care o ofera. Mi-a marturisit ca este fan Citroen si ca prima lui masina a fost o Xantia. Bineinteles laudele in privinta Xantiei s-au referit mai ales la suspensia net superioara suspensiei clasice.
L-am intrebat de ce nu a optat pentru Citroen C5. Exista se pare doua motive. Unul ar fi motorizarile care sunt mai slabute decat la Saab, desi poate ca HDi-ul de 2.7l ar fi ok. Ca urmare motivul principal ar fi pretul care la dotari comparabile cu Saab si motorizarea de top ar sari de 40.000euro in timp ce Saab-ul l-a achizitionat undeva la 30.000euro.
Deci in concluzie designul net superior si suspensia adaptativa ar trebui sa valoreze in ochii cumparatorului undeva la 10.000-15.000m de euro, pentru a putea opta cu inima impacata pentru un C5.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...