Pavilion vitrat

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 21-Sep-2005 14:59

Radio CD RDS cu 6 boxe si comenzi la volan cu ecran multifunctiuni C+, precablaj handsfree telefon.

Asta are el, iar noi avem:
ecran multifunctiuni A+

Sursa: Eveman.ro

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mie 21-Sep-2005 15:58

RadioCD cu MP3 Player si cu posibilitatea de montare de pavilion vitrat dupa upgrde de firmware...... :twisted:

Ce pot sa mai spun?

OFF-TOPIC! OFF-TOPIC! OFF-TOPIC! OFF-TOPIC!

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mie 21-Sep-2005 16:10

Abia acum imi dau seama cat de meserias este acel pavilion vitrat. :roll:
Ca fapt divers, pe site la citroen.ro, la VTR si VTR Pack costa 571€ iar la VTS 594€. :)

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mie 21-Sep-2005 16:20

Deci, ce ar trebui sa ceri la dealer, ca sa iti aduca varianta "ecran multifunctiuni C+" ?
Sa ceri sa iti aduca precablaj telefon sau bluetooth? Sau ce altceva?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 21-Sep-2005 17:12

NttSkippy
simpatizant

Mesajde NttSkippy » Mie 21-Sep-2005 17:42

Masina mea este VTR. Nu am luat-o de la ATS ci de la un dealer din provincie. Am beneficiat insa de oferta actuala de la VTR ( Jante, Radio CD, pachet viata la bord - 0 EURO ).
Culmea e ca tot aici - http://www.eveman.ro/c4/c4.htm - arata ca "radio CD RDS cu 6 boxe si comenzi la volan cu ecran multifunctiuni C+precablaj handsfree telefon" nu ar fi disponibil pe VTR. Mai exact intr-o parte arata ca e optional iar la preturile optiunilor scrie ca nu ar fi...
Ciudat...tare ciudat...

Autoart
simpatizant

Mesajde Autoart » Mie 21-Sep-2005 17:49

e adevarat ca volan imbracat in piele e disponibil doar la varianta diesel?

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Mie 21-Sep-2005 17:49

Am sunat la persoana de contact data pe site la eveman.ro
Tipul mi-a spus ca site-ul l-a facut personal cu mana lui.
La VTR nu se pune decat A+.
La VTR Pack si VTS se pune C+.

Faptul ca la VTR figureaza C+ ca optional se pare ca este o eroare, atunci cand a facut site-ul informatiile erau cam ambigue. VTR are doar A+.

L-am intrebat de treaba cu mp3, i-am zis ca este posibil ca C+ sa citeasca mp3-uri, si a zis ca nu este o conditie ca "C+ = mp3 ready", pentru ca el are in stand VTR Pack cu C+ si nu ii citeste mp3-uri.

Alte idei? :?

NttSkippy
simpatizant

Mesajde NttSkippy » Mie 21-Sep-2005 17:54

Autoart, foarte putin probabil.
Acum...m-am uitat pe oferta de la dealer si am " radio CD RDS cu 6 boxe si comenzi la volan cu ecran multifunctiuni A" si bluetooth-ul ca optiune.
Daca aveam " radio CD RDS cu 6 boxe si comenzi lavolan cu ecran multifunctiuni C+,precablaj handsfree telefon" insemna ca trebuie sa vin cu inca o cartela de telefon...mai exact inca un numar de telefon..complicat, ce sa mai. Asa are prietenul meu pe VTS. Al lui insa nu citeste MP3-uri si a dat 23.000 pe masina ;)
Legat de MP3-uri, eu cred pur si simplu ca e o chestie de noroc deja, mai ales ca dealerul de la care am luat-o chiar habar n-avea ca pot citi MP3-uri...

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Mie 21-Sep-2005 18:22

offtopic ... inseamna ca am A+.
pe ecran vad postul radio sau nr melodiei de pe cd si informatiile de la computerul de bord.

poze nu cred ca mai vreti :lol:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 22-Sep-2005 09:17

Eu zic ca ai C+ datorita senzorilor de parcare,bluetooth.
Nero are display ca al tau si tu cu el cred ca sunteti cam singurii care aveti tipul ala de display.

Carlos
simpatizant

Mesajde Carlos » Joi 22-Sep-2005 22:17

io nu mai inteleg nimik...
io ce naiba mai am???
ca la mine nu scrie nicaieri ca e A+ sau C+...

nasol...maine sun dealrita!!!

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Vin 23-Sep-2005 09:25

[joke] tu cred ca ai A-...[/joke] :)

MoonStorm
pasionat

Mesajde MoonStorm » Vin 23-Sep-2005 10:20

NttSkippy scrie:Nu. Senzorii de parcare au fost pusi ca optiune dupa ce masina a fost adusa in Romania.

Cat te-a costat in plus? Ai dat exact pretul de optiune din oferta? Ai optat pentru ei de la bun inceput si ti i-au montat ulterior? Lamureste-ma si pe mine pentru ca ulterior cand m-am dus sa mi-i puna mi-au cerut 13 mil si n-au nimic special. Mi se pare un pret muuult prea umflat.

P.S.
Din ce in ce mai multi producatori de auto renunta la mp3-playerele instalate pe masina. Probabil ca si cei de la Citroen sunt pe punctul de a face schimbarea cu pricina, motiv pentru care unele playere citesc sau nu mp3-uri, in functie de lot. :cry:

P.S.2
Ce nu mi-a placut la pavilionul vitrat este ca persista partea din fata a plafonului, cu aparatoarele de soare (pe care oricum nimeni nu le foloseste, de la aparitia ochelarilor de soare incoace :D), pe o fasie destul de lata. Cel mai inteligent sistem este cel de pe Astra GTC, unde tot ce ramane pe partea frontala a plafonului este oglinda retrovizoare.
Imagine
Acum intr-adevar poti sa-i spui pavilion vitrat. Nu va faceti probleme; in rest nu-mi place masina. :) C4 rocks! :supz: :supz:

NttSkippy
simpatizant

Mesajde NttSkippy » Vin 23-Sep-2005 11:05

Cat te-a costat in plus? Ai dat exact pretul de optiune din oferta? Ai optat pentru ei de la bun inceput si ti i-au montat ulterior? Lamureste-ma si pe mine pentru ca ulterior cand m-am dus sa mi-i puna mi-au cerut 13 mil si n-au nimic special. Mi se pare un pret muuult prea umflat.

Eu i-am cerut la masina si mi i-a dat ca bonus. Sunt originali, de la Citroen, si i-a pus dealerul dupa ce am cerut eu. Costa 188 de Euro ca optiune, din ce am vazut eu in listele de preturi. Deci...cam 8 milioane cu tot cu TVA. L-am intrebat pe dealerul de unde am luat eu masina si cica se pot pune oricand...

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”