frane C4
Moderator: Echipa Tehnica
frane C4
Buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema. am picat de doua ori RAR cu C4 al meu. cauza: dezechilibru franare fata dreapta de 40%. am schimbat pe rand: placute, discuri, etriere, furtunuri. s-a ventilat sistemul, zic cei de la service. rezultat: acelasi 40%. nu mai stiu ce sa fac. nici nu ma pricep dar ma bazam pe cei de la service. ma bazez pe ajutorul vostru acum in ideea ca poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta. multumesc!
va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema. am picat de doua ori RAR cu C4 al meu. cauza: dezechilibru franare fata dreapta de 40%. am schimbat pe rand: placute, discuri, etriere, furtunuri. s-a ventilat sistemul, zic cei de la service. rezultat: acelasi 40%. nu mai stiu ce sa fac. nici nu ma pricep dar ma bazam pe cei de la service. ma bazez pe ajutorul vostru acum in ideea ca poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta. multumesc!
-
- pasionat
razzwan scrie:masina m-ai are garantie ?? e cam ciudat ce spui tu acolo....nu ai vro conducta gatuita ??
nu mai are garantie. am fost azi la peugeot si mi-am facut o programare pe marti. ziceau ca inverseaza furtunurile de la pompa de lichid sa vada daca asta e problema. daca nu..... continuam cu investigatiile.
surpriza: azi m-au sunat de la citroen ca luni ma asteapta sa imi monteze o pompa nou nouta sa fac testul de frane cu ea. m-au sunat pe la 17 desi au program numai pana la 13, azi fiind sambata. bineinteles fara sa platesc pompa decat daca e adevarata problema. la fel am facut si cu etrierii. oameni de treaba dar mi-as dori sa rezolve mai repede problema. oricum va tin la curent cu rezultatele. multumesc celor care mi-au raspuns pana acum
- Andrei Anghel
- pasionat
bogdan78 scrie:Cei de la citroen nu au si statie ITP?
Daca nu cauta o reprezentanta Citroen care realizeaza si ITP.
Le lasi cheile si actele si sa rezolve problema (reparatie si ITP).
din pacate nu au ITP. doar cei de la peugeot. oricum astept cu nerabdare ziua de maine. daca nu e pompa mai sunt doua sanse: ori e gatuit un furtun pe undeva ori, cea mai grava si costisitoare, e ABS-ul. daca e ABS-ul ma apuc sa imprumut bani