De cateva zile , din ce in ce mai greu reusesc sa folosesc butonul radio pt volum. Invart de el (invart mai mult in gol), dar abia reusesc sa dau mai tare sau incet.
L-a schimbat cineva ? As trage de el, dar ma tem sa nu ii stric ceva inautru ?
problema buton radio
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Butonul de volum este unul asa numit "buton fara sfarsit".
De fapt, este un discriminator de sens, care sigur s-a murdarit.
La c5, acest buton este unul de tip optic.
Desi este incasetat, capsulat, uneori se mai murdareste sau pur si simplu se defecteaza.
Nu prea mai ai ce sa-i faci, decat sa-l schimbi.
Spuneai ca vrei sa tragi de el...de ce?
Zi-mi ce model de cd player ai, ca mai am eu ceva prin curte si poate gasesc un astfel de potentiometru.
De fapt, este un discriminator de sens, care sigur s-a murdarit.
La c5, acest buton este unul de tip optic.
Desi este incasetat, capsulat, uneori se mai murdareste sau pur si simplu se defecteaza.
Nu prea mai ai ce sa-i faci, decat sa-l schimbi.
Spuneai ca vrei sa tragi de el...de ce?
Zi-mi ce model de cd player ai, ca mai am eu ceva prin curte si poate gasesc un astfel de potentiometru.
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
incearca sa ii dai cateva pufuri cu un sprei de corp pe baza de alcool
ai mae grija sa nu aibe si uluiuri sau mai nasol pudra de talc
recomand STR8 folosit cu succesuri pe alte potentimetre...optice nu,mecanice multe
nu garantez succesuri cu el pe potentiometrul tau,dar e cea simpla,la indemana si rapida cale
poate...poate...
ai mae grija sa nu aibe si uluiuri sau mai nasol pudra de talc
recomand STR8 folosit cu succesuri pe alte potentimetre...optice nu,mecanice multe
nu garantez succesuri cu el pe potentiometrul tau,dar e cea simpla,la indemana si rapida cale
poate...poate...
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
-
- pasionat
din comoditate abia acum am luat problema in serios. Deci am tras de butonul de plastic si intr-adevar in interior s-a crapat si normal ca se invartea in gol pt ca nu mai prindea nimic. Cu butonul de plastic scos, radio functioneaza perfect. Am intrebat la un service care se presupune ca stie multe dspre citroen si raspunsul lor a fost ca in acets caz nu ai ce sa ii faci, nu poti schimba butonul de plastic si sa incerc sa imi fac cumva un buton de metal pe masura exacta a locasului respectiv.
De aceea va cer ajutorul, imi vine greu sa cred ca nu se mai poate face ceva:
- se poate cumpara ca nou acest buton sau doar la dezmembrari tre sa imi incerc norocul;
- in caz ca il gasesc el are baza un pic mai mare si nu mai intra in locasul decat daca probabil demontez plasticul (desi mi s-a spus ca nu ai cum sa il mai pui la loc nici asa).
multumesc
De aceea va cer ajutorul, imi vine greu sa cred ca nu se mai poate face ceva:
- se poate cumpara ca nou acest buton sau doar la dezmembrari tre sa imi incerc norocul;
- in caz ca il gasesc el are baza un pic mai mare si nu mai intra in locasul decat daca probabil demontez plasticul (desi mi s-a spus ca nu ai cum sa il mai pui la loc nici asa).
multumesc
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”