am nevoie de likid lds
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
am nevoie de likid lds
am nevoie de lichid lds sa completez instalatia...stie cineva de unde pot cumpara?
si by the way, stie cineva cum se aeriseste instalatia hidraulica atunci cand ai intervenit asupra ei?
si by the way, stie cineva cum se aeriseste instalatia hidraulica atunci cand ai intervenit asupra ei?
- mesersmith
- Moderator - C5
- mesersmith
- Moderator - C5
firma se keama car &go si e a unui irakian/iranian pe care mai aveam putin si-l luam la palme...
mergi la el, fa comanda si sa nu-i dai nici un avans...
si mai ales, sa nu-l crezi daca iti va spune ca ti-l aduce intr-o ora...
pravalia e undeva pe mihai bravu, pe sectiunea dintre intresectiile cu calea vitan si splaiul unirii(dambovita)...
e undeva pe partea dreapta....
mergi la el, fa comanda si sa nu-i dai nici un avans...
si mai ales, sa nu-l crezi daca iti va spune ca ti-l aduce intr-o ora...
pravalia e undeva pe mihai bravu, pe sectiunea dintre intresectiile cu calea vitan si splaiul unirii(dambovita)...
e undeva pe partea dreapta....
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Va recomand calduraos sa evitati toata zona aia. E plina de arabi si toti sint tepari, asta pe linga preturile nesimtite. Aia din Vitan sint mici copii pe linga astia. Singurii din zona la care merita apelat sint Panreuss.
Intrebati si pe Eminescu.
Intrebati si pe Eminescu.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- mesersmith
- Moderator - C5
-
- RETRAS LA PENSIE
Putetri sa il ajutati pe colegul nostru?
Beemer scrie:problema e urmatoarea: am nivelul la lds foarte scazut si trebuie neaparat sa completez, insa nu gasesc nicaieri...la cluj la reprezentanta nu au pe stoc si am comandat de vreo luna si numai nu aduk astia...si de altundeva din zona clujului nu mai am de unde sa gasesc...si atunci m-am gandit sa apelez la cineva de aici de pe forum care imi poate cumpara 1-2 litri de fluid si sa mi-l trimita prin curierat cu plata tip ramburs...asta este nu am alta solutie
- mesersmith
- Moderator - C5
-
- pasionat
- Masina: C5 III 2011 Tourer Exclusive HDi163 Mativoire
- 2: EX: C5 II 2.0 hdi138 BVA Fap Exclusive 2006
- 3: First: C5 I 2.0 HDi 110 SX 2002
problema e urmatoarea: am nivelul la lds foarte scazut si trebuie neaparat sa completez, insa nu gasesc nicaieri...la cluj la reprezentanta nu au pe stoc si am comandat de vreo luna si numai nu aduk astia...si de altundeva din zona clujului nu mai am de unde sa gasesc...si atunci m-am gandit sa apelez la cineva de aici de pe forum care imi poate cumpara 1-2 litri de fluid si sa mi-l trimita prin curierat cu plata tip ramburs...asta este nu am alta solutie
-
- simpatizant
LDS
Am pe stoc 28.77 ron TOTAL LDS se poata comanda cu plata ramburs.
-
- simpatizant
stiu ca topicul e mai vechi dar vroiam sa stiu daca e bun lichidul LDS de il au cei de la Panreuss,pentru eu la ei apelez pentru diferite consumabile si ma gandeam sa iau si acel lichid..Am deschis capacu la lichid si am observat ca acesta e cu 6-7 cm mai jos decat unde se insurubeaza capacul,se vad cele 3 canale aprox 3 cm si vroiam sa stiu daca e bine sau trebuie completat..>Am facut verificarea aceasta ridicand suspensia la ultima treapta.
gasiti si la mine LDS, 0723592793
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”