Sal si mii de scz pt ce-i care nu au inteles ce am scris despre pomapa a fost prima oara cand m-am bagat pe un forum
Deci sa va fac sa intelegeti Am un c5 2.0 hdi din 2004 varianta exlusiv Mi sa ars mufa de intrare in motorasul de la
pompa hidraulica , nu a mai functionat am cumparat o pompa de secand dupa codul ce am avut pe motorasul si pompa
hidraulica a masinii Am schimbat pompa am pus ulei lds , ciudatenia e ca ramane masina la garda de mers si nu ma
nu ma lasa sa ridic sau sa cobor masina din buton imi da numai sageata inainte si in rest nimica . Am crezut ca e pompa
defecta si am trimis-o inapoi . Am cumparat o alta pompa si aceasi treaba imi da pe displey sageata inainte dar din buton
nu ma lasa sa ridic garda sau sa o las jos nici pe displey nu imi arata Am pus pompa mea inapoi dar cu motorasul de la
pompa ce am cumparat-o si asa ma lasa sa ridic sau sa cobor garda masinii imi arata si pe displey nu mai ca merge
motorasu intruna nu se mai opreste si mi frica sa nu ard si motorasul asta Nu inteleg de la ce anume e ciudatenia asta
la pompa daca e acelasi cod , DE ce cu partea electronica de la mine merge sa ridic sau sa cobor garda masinii imi
arata si pe displey dar cu electronica de la pompa ce am cumparat-o nu ridica garda si nu pot cobora garda masinii
si pe displey imi arata sageata inainte si atat imi da serious suspension default ca ar fi defect ceva la suspensie
VA multumesc ca aveti rabdare cu mine e prima oara pe un forum si cu nervii intinsi la maxim nu mai stiu ce sa fac
am masina de 5 ani si e prima oara cand am probleme in rest e beton merge fain
ciudatenie la pompa hidraulica
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
ciudatenie la pompa hidraulica
citroen c5
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
sunt mai multe modele de calculatoare. Pe scurt pune calculatorul original cu un motor bun. Din cĂŽte am ĂŽnĂželes ai fĂŁcut asta Âşi motorul nu se opreÂşte. Cauza ar putea fi cei 2 tranzistori de comandĂŁ aflaĂži pe carcasa motorului Âşi care ar putea fi defecĂži .scoate firul subtire de lĂŽngĂŁ mufa groasĂŁ Âşi dacĂŁ nu se opreÂşte atunci sigur sunt tranzistorii.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Daca lasi motorasul sa mearga, cat timp merge? Nu se opreste niciodata?
Calculatorul de suspensie lasa motorasul sa mearga maxim un minut, daca-mi amintesc eu corect, apoi il opreste.
Motorasul va merge mult doar in doua situatii: una este cea care ti-a spus-o colegul mihai si cea de-a doua este atunci cand motorasul merge, dar senzorul de asieta nu trimite semnal sa confirme pozitia, masina neridicandu-se. Motorul tinde sa mearga pana se ridica masina la pozitia comandata. Daca nu se intampla asta, calculatorul de suspensie suprima comanda pompei.
Astfel, daca dupa un minut parca, motorasul se opreste, atunci tranzistorii de care vorbeste Mihai, sunt buni. Daca nu ar fi, nu s-ar opri pompa.
Daca motorasul pompei nu se opreste nici dupa 1-2 minute, atunci regulatorul este defect, adica acei tranzistori.
Fa testul pe care ti l-a spus Mihai, scoate comanda, acel firicel subtire, si motorul trebuie sa se opreasca.
Calculatorul de suspensie lasa motorasul sa mearga maxim un minut, daca-mi amintesc eu corect, apoi il opreste.
Motorasul va merge mult doar in doua situatii: una este cea care ti-a spus-o colegul mihai si cea de-a doua este atunci cand motorasul merge, dar senzorul de asieta nu trimite semnal sa confirme pozitia, masina neridicandu-se. Motorul tinde sa mearga pana se ridica masina la pozitia comandata. Daca nu se intampla asta, calculatorul de suspensie suprima comanda pompei.
Astfel, daca dupa un minut parca, motorasul se opreste, atunci tranzistorii de care vorbeste Mihai, sunt buni. Daca nu ar fi, nu s-ar opri pompa.
Daca motorasul pompei nu se opreste nici dupa 1-2 minute, atunci regulatorul este defect, adica acei tranzistori.
Fa testul pe care ti l-a spus Mihai, scoate comanda, acel firicel subtire, si motorul trebuie sa se opreasca.
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
GATA baieti am rezolvat am fost la Valcea si numai cu telecodat a mers preti 175 ron nu e mult , sunt
SUPER multumit
la cat m-am chinuit a meritat si drumu pana acolo Mihai are dreptate daca se schimba si calculatorul
si e ghinionu sa nu mearga butonu pt relgarea garzii Numa cu TELECODARE merge
Eu personal va multumesc ca ati avut rabdrare cu mine si scz pt deranj va doresc sanatate maxima si
DRUMURI BUNE :
SUPER multumit
la cat m-am chinuit a meritat si drumu pana acolo Mihai are dreptate daca se schimba si calculatorul
si e ghinionu sa nu mearga butonu pt relgarea garzii Numa cu TELECODARE merge
Eu personal va multumesc ca ati avut rabdrare cu mine si scz pt deranj va doresc sanatate maxima si
DRUMURI BUNE :

citroen c5
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”