De 2-3 saptamani am inceput sa aud un grieras in stalpul central de pe partea dreapta, in partea de jos.Acum nu mai e greieras...e "greieroi". Pe drum denivelat e insuportabil ( zici ca-i dacia lu' tataie), pe drum bun n-are nimic.
M-am tot chinuit sa desfac plasticele de pe stalp sa ma uit pe acolo sa rezolv problema.M-am tot uitat, si m-am tot chinuit da nu am reusit sa le desfac... am cautat cleme, suruburi pe sub garnituri peste tot.De plasticele alea mi firca sa trag foarte tare...sa nu raman cu ele in mana.O sugestie cum as putea desface plasticele alea? exista pe undeva suruburi sau cleme ascunse care nu le-am vazut eu?
Demontare plastice
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
- 2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm
Salut.
Ca sĂŁ nu mai deschid un alt topic, as dori o informatie: Cum dau jos manerul de actionare a geamului de la usa spate pentru ca nu pot da jos masca de plastic. Mi-e fricĂŁ sa trag de el, desi am tras si nu iese. Este ceva ce nu stiu eu ?
merci.
Ca sĂŁ nu mai deschid un alt topic, as dori o informatie: Cum dau jos manerul de actionare a geamului de la usa spate pentru ca nu pot da jos masca de plastic. Mi-e fricĂŁ sa trag de el, desi am tras si nu iese. Este ceva ce nu stiu eu ?
merci.
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 1.4 HDI SX 2005
- 2: Peugeot 308 1.5 BlueHDI Allure 2020
- 3: Dacia Sandero Stepway Eco-G 2023
Mai mult ca sigur trebuie tras mai tare. Pe principiul daca nu merge, iei un ciocan mai mare
Nu sunt acasa sa ma uit la mine, dar cred ca asa iese. La Solenza sau Logan tot asa ies si am tras de am zis ca rup usa si abia a iesit.
Pe schema din Citroen Service nu figureaza nimic, nici o agrafa sau siguranta. Se introduce manerul direct in macara.

Nu sunt acasa sa ma uit la mine, dar cred ca asa iese. La Solenza sau Logan tot asa ies si am tras de am zis ca rup usa si abia a iesit.
Pe schema din Citroen Service nu figureaza nimic, nici o agrafa sau siguranta. Se introduce manerul direct in macara.
-
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
- 2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm
Salut.
MulĂžam pentru rĂŁspunsuri. bogdancraciun a avut dreptate: are clema. A ieÂşit uÂşor.
Pe viitor recomand, fĂŁrĂŁ supĂŁrare, cine nu Âştie sigur sĂŁ nu posteze, pentru cĂŁ pot apare consecinĂže neplĂŁcute ĂŽn cazul ĂŽn care rĂŁspunsul la o solicitare de ajutor nu este tratatĂŁ ca atare. ĂncĂŁ o datĂŁ, nu o luaĂži ca o rĂŁutate.
MulĂžam. Drumuri bune.
MulĂžam pentru rĂŁspunsuri. bogdancraciun a avut dreptate: are clema. A ieÂşit uÂşor.
Pe viitor recomand, fĂŁrĂŁ supĂŁrare, cine nu Âştie sigur sĂŁ nu posteze, pentru cĂŁ pot apare consecinĂže neplĂŁcute ĂŽn cazul ĂŽn care rĂŁspunsul la o solicitare de ajutor nu este tratatĂŁ ca atare. ĂncĂŁ o datĂŁ, nu o luaĂži ca o rĂŁutate.
MulĂžam. Drumuri bune.
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
La mine (2007) are o saiba cu arc ce vine intre maner si panoul usii dar aia nu e clema si nici nu tine manerul in vreun fel, e doar o mascare a spatiului ce ramane intre maner si panou. Si in poza pusa de colegul mai sus apare acea saiba.
Stiu ca e asa pentru ca le-am desfacut si pe stg si pe dr cand mi s-au stricat broastele.
Poate la voi e alt model, ca la Berlingo unde e o saiba mai subtire dar care are gaura de diametrul tijei manerului care se prinde pe macara si la ala daca nu tragi de sub saiba nu iese manerul ca-i blocheaza aripile alea sa nu se labarteze.
Oricum amandoua tipurile ies prin tragere dintre panou si saiba.
Stiu ca e asa pentru ca le-am desfacut si pe stg si pe dr cand mi s-au stricat broastele.
Poate la voi e alt model, ca la Berlingo unde e o saiba mai subtire dar care are gaura de diametrul tijei manerului care se prinde pe macara si la ala daca nu tragi de sub saiba nu iese manerul ca-i blocheaza aripile alea sa nu se labarteze.
Oricum amandoua tipurile ies prin tragere dintre panou si saiba.
-
- pasionat