Am avut oglinda latera la stanga rupta in parcare (c3). Am reusit sa fac rost de una noua, dar am o mica problema la instalare. Respectiv trebuie sa dau jos panoul usii stanga ca sa pot sa desfac ce a mai ramas din vechea oglinda.
Ma puteti ajuta cu indicatii? am observat ca am pe partea laterala am doua suruburi, si banuiesc ca panoul este prins cu cleme? mai are vreun surub, pe care nu l-am vazut, ceva in zona manerului?? exista vreo procedura anume prin care se da jos?
schimbare oglinda laterala stanga - desfacere panou usa
Moderator: Echipa Tehnica
eu am desprins doar plasticul acela negru corespondent oglinzi, panoul usii doar l-am desprinz in zona plasticului respectiv. Oricum dupa ce desfaci suruburile manerului usii, respul panoului este prins doar cu cleme si se desprinde relativ usor. Eu am oglinzi electrice deci in afara d emanerul usii nu am mai avut alte suruburi.
bafta la demontat
bafta la demontat
Ai doua surubele pe cantul usii deasupra incuietoarei ,dai fata manerului de care tragi sa inchizi usa si ai 2 suruburi cu cap torx maricel,dai afara manivela de la geam daca nu e electric! Apoi te apuci de tras panoul preferabil de jos de buzunar destul de tare ,e posibil sa rupi un bradulet ceva dar se gasesc de cumparat! Apoi e simplu tragi de protectia neagra unde ai manetuta pentru reglat oglinga si ai sa observi dupa cateva suruburi pe care le scoti! Cam atat apoi intervine reverese ingieniering!Succes!
Keket scrie:Ai doua surubele pe cantul usii deasupra incuietoarei ,dai fata manerului de care tragi sa inchizi usa si ai 2 suruburi cu cap torx maricel,dai afara manivela de la geam daca nu e electric! Apoi te apuci de tras panoul preferabil de jos de buzunar destul de tare ,e posibil sa rupi un bradulet ceva dar se gasesc de cumparat! Apoi e simplu tragi de protectia neagra unde ai manetuta pentru reglat oglinga si ai sa observi dupa cateva suruburi pe care le scoti! Cam atat apoi intervine reverese ingieniering!Succes!
ce se intampla cu maneta de care se deschide usa din interior?