stergatoare C1
Moderator: Echipa Tehnica
C1, din fericire clemele de prindere din varful bratului par intacte. deci sa pui un simplu stergator la loc pe brat nu e nimic complicat. acum fiind sarbatorile in toi, nu cred ca ai sanse sa gasesti pe undeva. eu chiar vreau sa renunt la cel vechi, ca sa pun flat si pe spate daca se poate. oricum, daca chiar vrei sa cauti, ceri stergator de spate de 30cm. pretul de la ats mi se pare enorm. eu am dat banii astia pe flat Valeo de 65cm (sau Bosch cum spunea altcineva), asa ca pt. un stergator conventional si f. mic pe deasupra, e un pic cam mult.
Tocmai mi-am luat un stergator fata flat Klaxoncar. Este diferit de modelele Bosch sau Valeo, care sunt invelite integral in cauciuc. Klaxoncar este cu grafit, spun ei (si chiar m-am murdarit pe maini de grafit) si are o parte metalica, pe toata lungimea stergatorului. Mai are cineva asa ceva?
Am dat 50 ron pe el. Acum sa vedem cum va sterge in timp.
Am dat 50 ron pe el. Acum sa vedem cum va sterge in timp.
Pentru stergatoare Bosch Aero, incercati la magazinul RUNE din Constructorilor (dinspre piata Crangasi, cum intri pe Constructorilor, la parterul blocului pe stanga, se vede mareee). Sunt distribuitori Bosch.
(daca nu au pe stoc, va comanda, si NU va aduc decat daca nu are Bosch Romania).
Eventual incercati telefonic (nu stiu daca pot sa postez numere de tel, dar le gasiti pe site, sau PM la je)
(daca nu au pe stoc, va comanda, si NU va aduc decat daca nu are Bosch Romania).
Eventual incercati telefonic (nu stiu daca pot sa postez numere de tel, dar le gasiti pe site, sau PM la je)
C1 1.0i 68CP 5P Rosu B61VBF (2007) + C4 1.6i 16v 110CP 5P (2008) B04VBF
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Poti sa postezi datele de contact ale magazinului la sectiunea sevice-uri independente aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewforum.php?f=45
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
am schimbat eu stergatoarele. Sunt Lamele pentru Logan, speciale ca dimensiuni. am uitat de ce firma sunt produse. Lama sterge bine, mai putin capatul din dreapta unde vreo 2 cm nu atinge cum trebuie parbrizul. Dezavantajul este ca setul costa in jur de 60 ron si sunt 2 bucati, una mai mare si una mai mica. Aia mare fiind de 24" . Ambalajul era un gri cu un portocaliu mai sters... cum aflu producatorul am sa postez aici.