Imi pun senzori de parcare :)
Moderator: Echipa Tehnica
senzori parcare
Salutare tuturor
Daca cineva considera ca ii sunt utili acesti senzori,sa ii monteze frate si cinste lui daca are ambitia sa isi imbunatateasca masina fie ea chiar si...C1.Toata admiratia pentru cei care sunt in stare sa faca ceva concret decit sa stea sa despice firul in 4 .Uitati o minutza de ajutor din partea mea http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... id=1427,si multa bafta
Daca cineva considera ca ii sunt utili acesti senzori,sa ii monteze frate si cinste lui daca are ambitia sa isi imbunatateasca masina fie ea chiar si...C1.Toata admiratia pentru cei care sunt in stare sa faca ceva concret decit sa stea sa despice firul in 4 .Uitati o minutza de ajutor din partea mea http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... id=1427,si multa bafta
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
razvan, la cx senzorii de parcare mi se par si mai inutili decat la c1 din mai multe motive:
1. blondele nu conduc cx
2. brunetele nu conduc cx
3. roscatele nu conduc cx
4. satenele nu conduc cx
Cam astea ar fi motivele principale. altele ar fi ca de obicei cx nu e prima masina in zilele noastre. pana sa ajungi la cx devii highly skilled driver si o parchezi fara probleme. sa nu mai zicem ca e tot hatch/break ceea ce conteaza mult.
PS: ati vazut vreo gagica sa conduca cx? that ain't crossed my mind.
1. blondele nu conduc cx
2. brunetele nu conduc cx
3. roscatele nu conduc cx
4. satenele nu conduc cx
Cam astea ar fi motivele principale. altele ar fi ca de obicei cx nu e prima masina in zilele noastre. pana sa ajungi la cx devii highly skilled driver si o parchezi fara probleme. sa nu mai zicem ca e tot hatch/break ceea ce conteaza mult.
PS: ati vazut vreo gagica sa conduca cx? that ain't crossed my mind.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
nu e adevarat. sunt "latest tech" care sunt ok si care nu sunt ok. De exemplu, mi-as lua in orice secunda (daca as avea bani) un sistem audio de ultima generatie, cu radio mp3, streaming wiMAX, subwoofer din titan si cu comanda digitala pe parbriz. La fel mi-as pune cu cea mai mare placere head-up display pe masina. Cu toate acestea, nu mi-as cumpara, de exemplu, run flat tire-urile de la michelin sau sistem de securitate a masinii/ locuintei cu citire de retine / amprenta, etc.
"If in doubt, flat out!"