Alarma + centralizata
Moderator: Echipa Tehnica
am sunat acum iar la ATS pentru furtunele alea si ce mi-au spus: ca masina C1 nu vine echipata din fabrica cu inchidere centralizata nici la varianta scumpa nici la cea ieftina, si ca de aia nu au ca piesa de schimb,acele furtune ,si ca astea se gasesc numai la Autowach ,firma cu care colaboreaza ei pentru montat inchidere centralizata.Mi se pare ciudat treaba asta ca nu le apare in calc ca piesa de schimb
-
- de-abia inscris
alarma
Alarma si inchidere agreate sunt:
http://www.electronictudor.ro/contact.php
Adresa sediu central
Str. Elanului, nr. 16, (prin Str Jiului)
sector 1, Bucuresti, ROMANIA
Telefon: +4021-6676669
Fax: +4021-6678367
http://www.electronictudor.ro/contact.php
Adresa sediu central
Str. Elanului, nr. 16, (prin Str Jiului)
sector 1, Bucuresti, ROMANIA
Telefon: +4021-6676669
Fax: +4021-6678367
alin2007 scrie:am sunat acum iar la ATS pentru furtunele alea si ce mi-au spus: ca masina C1 nu vine echipata din fabrica cu inchidere centralizata nici la varianta scumpa nici la cea ieftina, si ca de aia nu au ca piesa de schimb,acele furtune ,si ca astea se gasesc numai la Autowach ,firma cu care colaboreaza ei pentru montat inchidere centralizata.Mi se pare ciudat treaba asta ca nu le apare in calc ca piesa de schimb
Astia de la ATS sunt dusi cu capul .... eu am C1 cu inchidere centralizata din fabrica ...
Alarma + Centralizata
alin2007 scrie:cred ca maat o sa-mi pun pina la urma ca am vazut ca are sirena wireless si nu mai trag fire din comp motor in int la centrala.Cu furtunele alea daca nu gasesc de la cielo sau matiz ceva sa se potriveasca ,gauresc capacele care sint pe masina si tai un furtub de la logan si il lipesc cu silicon sau pasta neagra de etansat motoare si cred ca o sa fie acceptabil
Atentie...la Maat cu sirena wireless, in zonele cu activitati radio puternice sau a utilizarii unui generator radio sirena pierde legatura cu unitatea alarmei si in aceasta situatie ..... masina poate fi sparta fara ca alarma sa sune. Ai avantajul ca nu mai tragi cablu, oricum cablul se trage usor, dar poti avea un mare dezavantaj pe parte de siguranta. La Maat garantia parca e de 5 ani iar la Autowatch e pe viata :P , ceea ce spune f. mult despre calitate.
sirena nu functioneaza doar daca bruiajele sunt atat de puternice incat sa nu poti nici macar sa actionezi alarma din telecomanda, ceea ce e f. rar (eu am patit-o), si oricum iti dai seama singur de asta cand vezi ca telecomanda nu merge, deci nu cred ca e o mare problema. cat despre calitate, eu as lua maat (desi am autowatch) ca sa nu dau multi bani. 5 ani garantie cred ca e destul. singurul avantaj imediat pe care il vad la autowtch este ca telecomenzile, pe langa faptul ca au un aspect simplu si robust, sunt identice indiferent de tipul alarmei. in felul asta daca doresti sa schimbi telecomanda, sau daca pur si simplu o pierzi pe cea veche, poti fii sigur ca gasesti oricand una identica si mai ales compatibila cu alarma de pe masina ta.
Ma gindeam eu ca nu are cum sa nu se echipeze si standard din fabrica cu inchidere centralizata,am sunat la Autowatch si mi-au zis ca nu au burdufe originale ci monteaza unele universale,oricum pe spate pun de supernova ca sint mai scurte si pe fata o sa incerc de la cielo sa vad daca se potrivesc.Si cu alarma pun maat ca doar nu tin masina toata viata ca sa am nevoie de garantie pe viata,aia 5 ani imi ajung de la maat.Dar voi stiti cum monteaza astia alarmele...decojesc firele se leaga cu firu de la alarma si pe urma dau cu scotch sau folosesc cleme scotchlock ? a vazut cineva cum monteaza? ca eu nu as vrea sa decojeasca firul si sa dea cu scoci mai bine le dau eu cleme de astea
habar nu aveam cum se numesc clemele respective, dar stiu exact despre ce vorbesti. sunt o chetie f. desteapta. romanasii monteza "belind" firul si legandu-l pe celalalt peste despicatura. pot sa spun insa ca la autowatch au si lipit firele cu fludor, chestie cu care chiar s-a laudat "instalatorul" de alarme, zicandu-mi ca nu prea se mai monteaza asa, si ca acum toti le leaga direct. (chestie total adevarata, stiu de la fosta dacie la care mi-am montat alarma la o firma cu pretentii) apropo, de unde se cumpara (in cantitate mica) clemele cu pricina?
-
- RETRAS LA PENSIE
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu nu folosesc cleme din acelea.... am avut numai probleme cu ele: mi s-a taiat firul de la ea, s-a desfacut capacul de plastic si era sa parleasca instalatia, nu fac bine contact....
cel mai sigur asa: cojesti firul pe 1 cm, separi litele de la el in 2 (faci o gaura printre ele), apoi vi cu virul de la alarma, il bagi pe acoo, apoi il rasucesti strans peste. nici varianta cu firele lipite nu este foarte smehera, nu castigi nimic, decat timp pierdut...
cel mai sigur asa: cojesti firul pe 1 cm, separi litele de la el in 2 (faci o gaura printre ele), apoi vi cu virul de la alarma, il bagi pe acoo, apoi il rasucesti strans peste. nici varianta cu firele lipite nu este foarte smehera, nu castigi nimic, decat timp pierdut...
[URL=https://datesnow.life]Outstanding casual Dating[/URL]
Eu recomand cositorirea firelor. Poate ca se pierde nitel timp, dar o lipitura bine facuta asigura rezistenta de contact cea mai mica si o fiabilitate mai buna in timp. Cred ca motivele astea justifica din plin eforturile suplimentare. Iar pentru un meserias bun, nu e cine stie ce mare pierdere de timp in plus.