Luni am cumparat-o.
Are motor de 1.9 turbo diesel, nu bate nu zdrangane nimic chiar daca e din 1995. la bord am 210.000 si am cartea tehnica cu inspectia facuta in Franta la 201.000km.
pozele sant facute aseara, nu apucasem sa o curat inca.
urmeaza sa-i fac un polish si sa-i cumpar niste genti adevarate.
daca ar fi avut si casetofonul original nu mai avea ce sa ver de la ea.
acuma... caut ceva mp3 player care sa se potriveasca si la care sa-i pun si comenzile pe volan.
masina merge si se comporta perfect parca acuma ar fi iesit de pe portile fabricii.
am dat pe ea 2200 de euro, si consider ca sant banii pe care i-am cheltuit cel mai bine pana acuma in viata mea.
la anul, o sa-i pun si numere romanesti daca iese taxa de inmatriculare.
deocamdata circul cu numere de franta, pentru ca am toate actele in regula.
Va place?
Xantia 1.9TD din 1995 Frantuzoaica adoptata de Cluj
Moderator: Echipa Tehnica
- cristian_v
- pasionat
sorry ca te dezamagesc.
am fost la Oradea azi, de la ora 14 pana la ora 19.
si am vazut un accident teribil cu un tir care s-a intors cu rotile la deal.
am platit si 30ron amenda ca nu aveam farurile aprinse, pentru ca radarul l-a mirosit jucaria mea, ca altfel il plateam si pa ala.
se comporta perfect masina.
insa temperatura la apa ajunge la 100grade chiar daca merg ambele ventilatoare din fata. insa poate si temperatura de 35 de grade in aer concura la incalzirea excesiva a motorului.
in rest.... toate bune si frumoase, am scos consum de 5 la suta.
clima isi face treaba, desi am observat ca daca opresc clima, nu imi urca asa de repede apa la 100grade, asa ca am incercat sa mai deschid si geamurile din cand in cand.
am fost la Oradea azi, de la ora 14 pana la ora 19.
si am vazut un accident teribil cu un tir care s-a intors cu rotile la deal.
am platit si 30ron amenda ca nu aveam farurile aprinse, pentru ca radarul l-a mirosit jucaria mea, ca altfel il plateam si pa ala.
se comporta perfect masina.
insa temperatura la apa ajunge la 100grade chiar daca merg ambele ventilatoare din fata. insa poate si temperatura de 35 de grade in aer concura la incalzirea excesiva a motorului.
in rest.... toate bune si frumoase, am scos consum de 5 la suta.
clima isi face treaba, desi am observat ca daca opresc clima, nu imi urca asa de repede apa la 100grade, asa ca am incercat sa mai deschid si geamurile din cand in cand.