Citroenul meu - Varanul
Moderator: Echipa Tehnica
Citroenul meu - Varanul
Scuze ca nu am reusit sa obtin nisthe poze mai clare, dar nu am realizat ca nu mai am baterie la camera. Promit sa revin cu poze super clare din toate unghiurile pana la sfarsitul saptamanii..... Sper sa va placa....
Varanul scrie: Oricum nu prea e mare diferenta intre a mea si cea pe care o vinde amicul nostru cu 1500 euro... :P
daca vb de mine, te inseli amarnic.....si anume despre:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3900
Dap am promis ca revin cu pozele bx-ului meu.
Sper sa va placa......
Nicum - omule nu te contrazic, eu iti spun ce scrie in talon
Citroen BX 19GTi
Alex, barosane nu contest ca a mea este inferioara celei care o vinzi. Repet , masina am cumparat-o de la cumnatul meu cu 500 de euro, dar mai trebuie sa ii fac asigurarea sa ii schimb uleiul, si sa fac si IT-ul, adica sa schimb parbrizul si tobele, caci pt asta a fost respinsa masina.
Sunt convins ca masina valoareaza undeva la 1500 de euro, dar nu 2500 cu au unii de gand sa ceara, sa fim realisti ......
astept injuraturi acummmmm :P ) ) )
Sper sa va placa......
Nicum - omule nu te contrazic, eu iti spun ce scrie in talon
Citroen BX 19GTi
Alex, barosane nu contest ca a mea este inferioara celei care o vinzi. Repet , masina am cumparat-o de la cumnatul meu cu 500 de euro, dar mai trebuie sa ii fac asigurarea sa ii schimb uleiul, si sa fac si IT-ul, adica sa schimb parbrizul si tobele, caci pt asta a fost respinsa masina.
Sunt convins ca masina valoareaza undeva la 1500 de euro, dar nu 2500 cu au unii de gand sa ceara, sa fim realisti ......
astept injuraturi acummmmm :P ) ) )
La naiba am uitat sa pun si linkul )
http://varanul.fotohost.ro/citroen_bx
va sugerez sa folositi slideshow, se vede mai misthoo
zbyy
http://varanul.fotohost.ro/citroen_bx
va sugerez sa folositi slideshow, se vede mai misthoo
zbyy
nu pricep ce sunt aripioarele de la stopuri , sunt pe post de antifurt?
Nu conteaza pretul,nici cel de vanzare ,nici cel de cumparare.....conteaza cum o sa intreti masina si starea de spirit care ti-o insufla in clipa in care conduci .
Nu ne adunam virtual sau real pt a ne intrece in masini,mama ce tate si frumoasa este masina mea.
Nu conteaza pretul,nici cel de vanzare ,nici cel de cumparare.....conteaza cum o sa intreti masina si starea de spirit care ti-o insufla in clipa in care conduci .
Nu ne adunam virtual sau real pt a ne intrece in masini,mama ce tate si frumoasa este masina mea.