-articulatia fata trancane la gropi destul de tare ,bucsi capete de bara ce o mai avea pe acolo dus
-la viraj maxim stanga sau dreapta,cand plec de pe loc se aud niste zgomote ciudate care nu stiu de la ce pot fi<m-am gandit ca poate fi de la anvelope care sunt f.tocite si imi da impresia ca nu are aderenta si aluneca intr-o parte sau alta.
-geamul de la sofer coboara cu intermitente de vina cred ca este comutatorul(daca-i gasesti o pozitie de mijloc merge)
-geamul dreapta spate nu coboara deloc,cred ca tot o pb legata de buton
-caldura nu functioneaza pe partea dreapta,am citit din experientele celorlalti ca ar fi clapetele respective uzate,destul de greu de reparat,demontat bord sau ce-o mai fi pe acolo
-lumina la unitatea radio cd nu functioneaza
-duzele de spalare parbriz abia pulverizeaza ceva apa iar pe vremea asta e nasol
-frana de mana e libera ca pasarea cerului nu tine absolut deloc,am inteles de la cel de la care am luat-o ca e ceva ce trebuie reglat acolo.El a schimbat placutele la ea si i-a zis mecanicul ca trebuie reglat ceva acolo,fiind pe fuga ca se grabea tare a lasat-o asa
Cam atata momentan din ce am reusit eu sa descopar la ea.O sa trebuiasca sa merg cu masina la o constatare sa stiu la ce sa ma astept,la ce am de bagat in ea.Sper sa nu fie foarte costisitor ce am de facut la ea pentru a o putea tine in continuare.Rog colegii de forum daca ma pot indruma catre un service sau cineva pasionat pentru o constatare amanuntita facuta asa cum trebuie,prefer sa evit reprezentantele.
Mai jos cateva poze cu C5-ul.Singurele pe care le am momentan.
Multumesc.