acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa am si niste poze cu care sa ma laud, dar nu am decat vreo 2 facute cu telefonul, pe care o sa le postez mai jos pentru inceput.

mai departe de atat, sunt foarte incantat de cum fuge

foarte confortabila masina, suspensia s-a dovedit utila (vezi poza 2) desi eu cand am cumparat-o eram convins ca o s-o folosesc doar in parcare sa ma laud la prieteni

mai departe de atat... incep cu bubele:
-am de schimbat un pivot, un burduf de planetara + discurile si placutele de frana pe fata.
-nu baga caldura, nu sunt sigur care e problema, dar se apropie sezonul rece si nu imi sta prea bine in C5 cu caciula si geaca pe mine.
- imi lipseste un capac de la o janta (se vede tot in poza 2)
- am reusit doar s-o autentific la RAR, mai am de inscris la circa financiara, si de acolo sa ma duc sa-mi pun numere.
imi place foarte mult ideea ca a luat 36 din 37 de puncte la NCAP la viata ei.
ador senzorii de ploaie/lumini si faptul ca vechiul proprietar i-a pus stergatoare Valeo (adica nu scartaie si nu freaca pe parbriz ca ultimele mele stergatoare luate din Auchan).
ESP-ul... mi se pare ca intervine cand nu trebuie... am vrut sa vad si eu cum se tine intr-o curba pe timp de ploaie si a avut ea grija sa nu derapez prea mult

si ultimul lucru.... antidemaratorul. NU vrea masina asta sa dea un scart. nimic. m-am chinuit pana si in parcare la REAL pe asfaltul ala lucios. bine... stiu ca nu e o masina de dat scarturi sau facut cerculete cu ea, nu pentru asta am luat-o. doar ca... as fi vrut sa vad un pic de actiune de la cei 136 de armasari

A, si ma cheama Nicu si am 23 de ani