Spre norocul meu fix la finalizarea unui proiect a aparut pe net dansa:

Am fost am vazut, am placut atat masina cat si fostul proprietar, intro seara mohorata de miercuri (parca).
Am batut palma si a ramas sa ne vedem azi pentru acte.
Intre timp am vb cu nenea Gutman, alias pupi si am inceput sa adun acareturi, pana acum am asa:
- Carburator R5Gtt (de la iulica) + kit reparatie (de la Gutmann):

- Turbina IHI RHB5 - cumparata din germania acum mai bine de 1 an si plimbata pe aici:

- Intercooler MAAAAAREEEEE

- kit furtune apa pentru circuitul de racire al turbinei
Si in acelas timp avem pe drum asa:
- Pompa benzina (noua de la Gutmann)
- regulator presiune R5 (sh de pe net)
- blow off HKF (sh de pe net)
- Modina + radiator (noua de la Gutmann)
- Vas apa (nou de la Gutmann)
- Pompa Apa (noua de la Gutmann)
- sonda lamda (noua de la Gutmann)
- filtru aer (nou de la Gutmann)
Maine trebuie sa mai comandam:
- Ceas Boost
- Ceas AFR
- furtune admisie aer
Si apoi mai urmeaza furtunele de benzina plus diverse coliere si maruntisuri.
Dupa ce toate acestea vor fi la mine incepe distractia

Si cam asta inseamna stage 1.
Stage 2 inseamna: Suspensie & frane - amortizoare noi, placute noi (binenteles tot de la Gutmann)
Stage 3 inseamna: Interior - 2 scaune OMP TRS Plus (binenteles tot de la Gutmann) si un roll-cage (aici mai vedem, sper o colaborare cu baietii de la Sf. Gheorghe)

Stage 4 inseamna motor nou - aici mai vedem, oricum va fi cu piese binenteles de la Gutmann.
Ca sa raspund anticipat unor intrebari:
- jantele se vor schimba, cu ceva pe 15" as prefera sa fie OZ Racing, dar ma mai gandesc. Oricum vor fi albe
- jantele de 13" NU se vand !! se vor imprumuta daca va fi cazul baietilor cu masina de raliu pentru poze :P.
p.s. Daca are cineva am si eu nevoie de un ax de volan + butuc(daca se poate, nu neaparat); reductie pentru temperatura ulei, presiune ulei.
p.s.2. Da stiu ca in acest post cel mai des cuvant este Gutmann dar are si de ce.