BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
planetarele de BX la motor de XM nu merge .. ele care este 
alea de Xm la BX nu merge ..ramane tot care este
:):D
trebuie pusa o cutie de turbo sau mesterita una ..
:)
insa il las pe Mihai sa descrie mai bine
alea de Xm la BX nu merge ..ramane tot care este
trebuie pusa o cutie de turbo sau mesterita una ..
insa il las pe Mihai sa descrie mai bine
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- Andrei Anghel
- pasionat
salut , sa o luam pe rand
1.masina asta mi`a fost promisa de tata ,si oricum mie bx`ul break mi se pare mult mai frumos decat berlina (parere personala)
2. break`ul este mult mai spatios ,drept urmare si mai util (am dormit in ea la mare ! si urmeaza sa mai ma duc o data)
3.eu zic ca se presteaza la muschi
,am mers cu el 170km/h,chiar si asha un pic mai grea ... demarajul era chiar foarte bun pt un diesel
4.deja nu mai este reconditionare ... este altceva
deocamdata o sa ma multumesc cu 110 cai .. dar pe viitor sper sa o aduc la nivel de 16 valve .. daca nu un pic peste (daca stam sa ne gandim la consum ... deja
)
deci nu vad de ce un break nu se preteaza la muschi ....
1.masina asta mi`a fost promisa de tata ,si oricum mie bx`ul break mi se pare mult mai frumos decat berlina (parere personala)
2. break`ul este mult mai spatios ,drept urmare si mai util (am dormit in ea la mare ! si urmeaza sa mai ma duc o data)
3.eu zic ca se presteaza la muschi
4.deja nu mai este reconditionare ... este altceva
deci nu vad de ce un break nu se preteaza la muschi ....
- Andrei Anghel
- pasionat
eu ma refer strict la design. nu cred ca e mai grea cu mult decat bxu normal, deci performantele sunt similare. Am inteles, masina a fost mostenire si-ti place mai mult cum arata breaku, e de gust aici. Eu nu suport breakurile, mi se par masini de familisti sau de old people, but that's just me.
Ar fi ceva s-o aduci la performante de 16v, fara sa fi ars la buzunar (nush exact cat consuma a mea, dar cand mergeam cu ea imi lua 30 de lei pe zi, nemergand fenomenal de mult
)... dar sper ca stii ca zgomot de 16v cand urca'n 6000 n-o sa faca niciodata :P
Vad ca motoru a fost adus la stadiu de "nou" si si restul caroseriei la fel (oricum, plecaciuni bx-ului, ca n-are probleme cu rugina). O sa ai un exemplar unic, printre cele mai bune din tara. 'grats. ce-ti recomand:
- doamne fereste sa n-o busesti. ai grija cu viteza, ca te-am vazut vorbind de bac si d-astea si presupun ca esti incepator; daca vii in bucuresti la facultate poate facem si-un schimb de experienta (sau cand o sa vin io sa-mi pun la punct masina in ploiesti...mai nou pierde si ulei)
- tine-o cat mai mult posibil, nu merita sa vinzi vreodata o asemenea masina! las-o legacy ptr nepotii tai
- ai grija cum ii faci hartzogaraia ca's imputiti rau astia de la rar
Ar fi ceva s-o aduci la performante de 16v, fara sa fi ars la buzunar (nush exact cat consuma a mea, dar cand mergeam cu ea imi lua 30 de lei pe zi, nemergand fenomenal de mult
Vad ca motoru a fost adus la stadiu de "nou" si si restul caroseriei la fel (oricum, plecaciuni bx-ului, ca n-are probleme cu rugina). O sa ai un exemplar unic, printre cele mai bune din tara. 'grats. ce-ti recomand:
- doamne fereste sa n-o busesti. ai grija cu viteza, ca te-am vazut vorbind de bac si d-astea si presupun ca esti incepator; daca vii in bucuresti la facultate poate facem si-un schimb de experienta (sau cand o sa vin io sa-mi pun la punct masina in ploiesti...mai nou pierde si ulei)
- tine-o cat mai mult posibil, nu merita sa vinzi vreodata o asemenea masina! las-o legacy ptr nepotii tai
- ai grija cum ii faci hartzogaraia ca's imputiti rau astia de la rar
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.