ee... hai ca am mai mesterit una-alta
daca tot am cumparat set de reparatie pentru etrieri, i-am refacut pe ambii, ca doar asa era frumos; astazi am reusit sa schimb si eu in sfarsit franele: am schimbat discurile de pe fata, etrierii, si am pus placute de frana noi... mintex (khan); sa vedem cat or tine si astea, ca cele vechi in 5000 km s-au tocat aproape 1/4, si erau lucas; am constatat ca sunt si furtunele de la frane cam imbatranite, dar... astept sa le primesc, iar pana atunci sper sa nu crape. ceea ce ma nedumireste putin... intre janta si etrier mai raman fix 2-3 mm.... este vreun pericol sa fi asa de apropiate sau merge fara probleme?
am schimbat si dozatorul de frana, pentru ca pica de spate in maxim un minut... culmea e ca nu fasaia, dar cred ca era uzata garnitura de la compensatorul de greutate si de aceea se comporta asa, pt ca dadea destul ulei pe retur chiar daca nu apas pe pedala, iar treaba asta cu picatul de spate a inceput-o brusc, pt ca statea si 2 zile sus cand am luat-o. cred ca se poate si repara, am sa il desfac sa vad cand oi mai avea timp. cert e ca de la 3-4 secunde cat incepuse sa tacane, acum a zburat la peste 40. sa vedem si cat tine minunea...
mai am pregatite pentru ea si un disjunctor si un distrbuitor de servo, sper sa reusesc sa le montez zilele astea; pot sa le las si asa dar ma enerveaza 2 lucruri: 2 minute pana se incalzeste fasaie continuu, iar disjunctorul are tacanitul cam tare si se aude din masina
ah... intre timp i-am schimbat toata partea fata, adica tragarul, aripile si capota, si arata cu totul altfel. momentan este bicolor, adica fata este gris meteore, dar cred ca o las asa, nu mai arunc banii pe vopsele, mai bine bag tot la mecanica. o sa revin cu poze.