Citroenul meu - Varanul

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 25-Apr-2007 13:23

propun sa faca cineva split la topicul asta ca deja se merge pe aratura...
[URL=https://datesnow.life]Outstanding casual Dating[/URL]

Varanul
pasionat

Mesajde Varanul » Mie 25-Apr-2007 14:05

Dragii mei nu inteleg unde e problema voastra. Sunt mandru si chiar imi place BX-ul. E gustul meu si e problema mea. Atat va rupeti in figuri si pana mea ca sunteti tari si mari si ca nu mai e nimeni ca voi. Nu e vorba de limbaj sau alte lucruri. E vorba ca va dati atat de cunoscatori, nimeni nu mai e ca voi, sunteti unici si inegalabili. Si sincer nu pricepi unde e problema voastra ca imi place mie BX si ca sunt mandru ca am putut sa imi achizitionez un exemplar care arata super bine.

Daca am o parere diferita de a voastra nu inseamna ca sunt vreun retard sau vreun plikurici, si prin simplu fapt ca accesati acest forum cu mult inaintea mea, nu inseamna ca trebuie sa imi plec capul in fata somitatilor voastre. Si daca vine adminul si imi ia dreptul de a posta pe acest forum sincer nu prea ma intereseaza.

Repet pentru a nu sthiu cata oara va spun ca am intrat aici sa aflu ideii despre BX, sa aflu lucruri interesante samd., sa am discutii cu unul si cu altul.

Expresii de genul " Nu stii cu cine si despre cine vb " sincer ma lasa rece, faze de cartier, smenari si alte chestii, insa am depasit de mult momentul asta in etapa mea de a ma maturiza.

Si sincer acum arata urat sa suferi de persoana ta pe internet si pe forumuri.

Si pentru ultima data spun acelasi lucru.
ADOR CITROENUL BX, este o super masina, am in ea confortul pe care mi-l doresc, si e o masina care imi satisface nevoile. Restu mi se falfaie sincer.

O zi buna va doresc si declar acest topic inchis.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mie 25-Apr-2007 14:16

@ VARANUL problema noastra este in primul rand cu limbajul pe care il folosesti cateodata.
In al doilea rand, asa cum am scris si altadata, inainte de a incepe sa scrie mesaje, un user nou trebuie sa citeasca forumul pentru a se familiariza cu atmosfera, cu tonul general al discutiilor si mai ales sa inteleaga cine stie ce vorbeste cand vorbeste.
Tu poate ai descoperit Citroen-ul hidropneumatic de curand dar ar trebui sa ti cont ca cei mai multi dintre noi si in special cei care raspundem problemelor tehnice, avem de-a face cu ele de mult timp si am intampinat deja problemele pe care le ridici tu.
Nimeni nu incearca sa te sfatuiasca de rau, daca tu crezi ca stii mai bine decat noi, de ce mai intrebi?
Asa ca te rog sa te calmezi.
Daca ai probleme intreaba si ti se va raspunde dar tine cont ca nimeni nu poate pune un diagnostic de la distanta ir daca nu ti se raspunde la o intrebare inseamna ca nu stie nimeni ce sa spuna, nu ca nu vrem sa te ajutam.

B-01-DRC
pasionat

Mesajde B-01-DRC » Mie 25-Apr-2007 14:17

Varanul scrie:ADOR CITROENUL BX, este o super masina, am in ea confortul pe care mi-l doresc, si e o masina care imi satisface nevoile.

Asta e cea mai importanta treaba la masina pe care o ai. Sa vezi in ea si sa ai in ea ce iti doresti de la o masina.

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mie 25-Apr-2007 14:29

daca cine iti spune cu titlu de sfat ca un carburator la nu stiu ce masina este o problema si tu zici ca nu a fost in stare sa vb ci cineva avizat in domeniu inseamna ca jignesti.

incearca sa iei ca sfat ce ti se spune .. daca ai gasit alta metoda de rezolvare a unei situatii posteaza nu poti spune ca nu a fost in stare sau ca este incompetent .. daca ceri un sfat fa asta .. incearca sa nu mai jignesti pe nimeni ..
si daca nu iti convine faptul ca ti se atrage atentia asupra unui aspect .. u este frumos sa bati din picior si sa spui "topicul este inchis" .. ok?

si expresii de genul "mi se falfaie" incearca sa faci autocenzura .. nu-mi place sa citesc asa ceva pe forumul asta .. si fiind un loc public hai sa il pastram curat ... ! asa cum l-am gasit!
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

rufusgti
pasionat

Mesajde rufusgti » Mie 25-Apr-2007 21:59

Eu nu am scris nimic cu rautate si sincer nu ma deranjeaza atitudinea ta Varane deoarece te vei convinge singur cat de buna e masina ta. Ma bucura totusi sa aud ca-ti place foarte mult BX-ul, care intradevar ofera multe la un pret mic .De Citroen ma ocup din '98 iar de mecanica in general din '95. Printre realizarile mele cele mai importante se numara un Peugeot 205GTI cu motor de 1.9 modificat initial la 150CP si apoi cu turbo la 180CP , un BX 19GTI cu motor de 2L Turbo si aproximativ 180CP care dadea kilometrajul peste cap pe autostrada si inca vreo doua proiecte la care am lucrat singur singurel! Sa stii ca treaba cu carburatia nu e o joaca ,chestii de genul suflat cu aer sau spalat cu decarburol uneori nu aduc nici o imbunatatire in functionare. Stiu f. bine ce vorbesc si ti-as raspunde cu placere la toate intrebarile tale referitoare la BX. In ce priveste exprimarea ta ... :oops:
BAFTA!
Iubesc confortul si puterea...... C5 III Hydractive 3+ vs Volvo S70 T5.... 300Cp

Varanul
pasionat

Mesajde Varanul » Sâm 28-Apr-2007 08:39

Rufus omule, nu am nimic si personal cu tine fratele meu, nu iti contest cunostiintele in domeniul masinilor, in special in domeniul BX-urilor, si nu tu m-ai deranjat ci atitudinea unora care nu isi mai incap in propria piele si imi contesta mie limbajul si agresivitatea lui......
Pur si simplu detest oamenii care nu mai au loc pe usa datorita nasului mult prea lung. Mi-a sarit mustarul la expresia de genul " .. ai grija cum si ce si cu cine vorbesti. ". Vorbesc cu un om si atat. Eu un forum free in care fiecare isi exprima opiniile caci traim in democratie, sau poate nu, ne intoarcem la Ceausescu.
Am mii de respecte pt Eugen care a fost un baiat de nota 20, cat si pentru adminul forumului. Mii de respecte si pt ceilalti care au mult mai multa vechime ca mine pe forumul asta, dar hai sa nu uitam ca suntem oameni si sa terminam cu faze de genu " eu sunt si fac si dreg, sunt cel mai tare ".
Iar pt tine DanT scrisul nu are ton, are doar litere, fraze, propozitii, alineate si semne de punctuatie.
Cat despre topic l-am declarat inchis pentru ca ma seaca discutiile astea si panta pe care se duc. Pana la urma una si cu una fac doua. Adica fiecare dintre noi iubim Citroenul fie el BX sau nu. Ne aduce aici un singur lucru: nevoia de Citroen, caci daca nu aveam nevoi nu cumparam. Eu unul zic sa terminam cu expresiile de cartier, gen " masina ta e praf, iar a mea e regina balului". Repet acelasi lucru inca o data. Ma simt bine la volanul BX-ului meu si imi iubesc la nebunie masina. Poate sa fie si cea mai jaf din club ca nu prea ma intereseaza.

RESPECTE !!!!!

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 28-Apr-2007 12:45

ai apucat sa rezolvi pe la ea una alta?
[URL=https://datesnow.life]Outstanding casual Dating[/URL]

Varanul
pasionat

Mesajde Varanul » Lun 30-Apr-2007 07:06

Am demarat operatiunea DJ01fad. Momentan trebuie sa termin scoala de soferi si mai am de platit o rata dubla pt ca face si sotia mea in acelasi timp cu mine. In maxim 3 saptamani cand termin cu examenul incep sa bag bani in ea. Mi-am propus sa investesc in ea cam 800 de euro, sa o personalizez cum imi place mie, iar apoi va fi alta masina. La anul o sa fac tot posibilul sa ii pun GPS si aer conditionat. Oricum o sa postez poze cu ea dupa investitii cand ma asteapta un drum la mare si unul pana in Zalau. O sa arate altfel cel putin in interior. Apropos unde gasesc si eu nisthe modele mai deosebite de capace la roti, ca prin magazine vad numai din astea obisnuite.

arthy
simpatizant

Mesajde arthy » Vin 13-Iul-2007 11:32

super tare masina ta
io am cumparat primul BX in 1997 si am dat pe al 4000 de marci, o gramada de bani la vremea aia.
avea un motor de 16gti, si era seria 2.
functionau toate impecabil nu avea absolut nici un buton care sa nu mearga,
si mi-o trebut mie diesel... si am facut prostia si am bagat in el un 1.9d
si o gramada de treburi nu au mai mers bine, sau au trebuit dezactivate inclusiv computerul de bord.
in 2001 am refacut motorul.
din 1997 pana in 2004 am schimbat 6 axe cu came ca imi tot rupea cureaua de distributie. ma cunosteau deja toti patronii de shroturi si de ateliere. am avut 10000000 de probleme cu el. in 2004 am pus notor nou adus de afara de 1.7d, foarte aiurea... nu mai trecea peste 120 oricat il rugai.
in 2006 am scapat de masina, mi-o luat-o primaria ca era parcata pe loc public si nu era transcrisa pe mine, iar doamna de la care am cumparat-o a emigrat in germania.
asa ca am stat un an fara Citroen si am tot cautat unu bun... simteam nevoia de miros de ulei hidraulic.
am gasit Xantia in ziar, am fost s-o vad si am cumparat-o a doua zi.

ceea ce vreau io sa iti spun e asta:
Citroen este o masina pe care ori o iubesti ori o detesti.
nu se poate cale de mijloc.
daca o iubesti, sa ai grija de ea, sa-i dai ce-i trebuie la timp si sa incerci sa o pastrezi cum a facut-o fabrica.
daca o detesti, ia-ti logan si taci.
nu compara Citroen cu nici o alta masina, nu suporta comparatia.
am si o Laguna din 2001 1.8I, mortala si aia.
dar aia la locul ei... si Xantia la al ei. nu le compar nu le caut diferentele,
imi place Laguna, dar iubesc Xantia. si pana la urma imi cumpar si un BX, daca o sa gaesc unu acatarii.

Ai grija de BX'a ta. Si incearca sa nu o lovesti si sa o pastrezi cat mai originala si cu cat mai multe butoane functionale.

Varanul
pasionat

Mesajde Varanul » Mar 11-Sep-2007 13:52

Pai mai arty ce sa zic. O poti cumpara pe a mea ca vreau sa o vand sa imi iau una pe la 2500 ajea pe diesel ca a mea are motor de 1,9 benzina si ma rupe la consum. Linkul cu pozele masini le ai aici in topic. Trust me masina e impecabila. Da-mi 1000 pe ea si e a ta. Ai ITP pana in vara lui 2009. si asigurare pana in februarie 2008.

Înapoi la “Masina mea”