De la C3 la Skoda Octavia 1.9 TDI
Moderator: Echipa Tehnica
feng shui scrie:@ matrixu
Modelul pe care il am eu costa astazi 15.800 E. Este adevarat ca modelul pe care eu il am este Octavia 1 si nu Octavia 2. Din sondajele facute de mine Octavia 1 se comporta superior celui Octavia 2.
Asta inseamna 15800-12600 = 3200 EUR adica 20% depreciere intr-un an si 20 000km. Pai unde e valoarea aia mare de revanzare la TDI-uri si VAG in special ?? Pe un C4 HDI iei mai bine pe el dupa 1 an de zile..procentual vorbind.
Sa o stapanesti sanatos si fara probleme...O sa cam tragi de motorasul ala, dar daca nu esti genul care alearga iti faci treaba cu ea..
Nu sunt un tip caruia sa ii placa viteza si nici sa faca liniute. 90 CP cred ca imi vor fi suficienti sa intru intr-o depasire fara a ma mai ruga de masinuta.
Referitor la pretul de achizitie:
Fiecare dintre voi are dreptate din punctul lui de vedere. Rata de devalorizare la Skoda este mult mai mica decat la Citroen (spre exemplu). Explicatia pentru diferenta de pret de 3200 E obtinuta de mine o reprezinta norocul.
Referitor la pretul de achizitie:
Fiecare dintre voi are dreptate din punctul lui de vedere. Rata de devalorizare la Skoda este mult mai mica decat la Citroen (spre exemplu). Explicatia pentru diferenta de pret de 3200 E obtinuta de mine o reprezinta norocul.
sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
rugamintea mea e totusi sa nu ti faci prea multe sperante ca masina are cine stie ce putere, iar daca o sa vezi ca atunci cand meri cu viteza maxima iti da cineva flash-uri sa te dai politicos laoparte. merci.
rugamintea mea e totusi sa nu ti faci prea multe sperante ca masina are cine stie ce putere, iar daca o sa vezi ca atunci cand meri cu viteza maxima iti da cineva flash-uri sa te dai politicos laoparte. merci.
Ultima oară modificat Mie 17-Oct-2007 13:40 de către kata, modificat 1 dată în total.
mai lasati mai octaviile aste , eu sunt satul de ele . octavia este f. buna pe drumuri fara denivelari , gropi , etc octavia este o masina rigida , simnti in ea orice denivelare , gropita .....nu are rost sa mai zic , e o masina buna , usor de intretinut sistemul de bucshe e simplu , nu e pretentioasa , dar ? nu este o masina cu confort .
cit_a scrie:mai lasati mai octaviile aste , eu sunt satul de ele . octavia este f. buna pe drumuri fara denivelari , gropi , etc octavia este o masina rigida , simnti in ea orice denivelare , gropita .....nu are rost sa mai zic , e o masina buna , usor de intretinut sistemul de bucshe e simplu , nu e pretentioasa , dar ? nu este o masina cu confort .
Sincer chiar nu am avut bani de Mercedes
Pai daca e buna pentru drumuri cu gropi, este usor de intretinut, sistemul de bucse e simplu, nu este pretentioasa, este pe motorina, tu chiar vrei sa le ai pe toate si la bani putini?
Este mai spatioasa un piculet decat C-3-ul pe care l-am avut inainte si ma simt chiar foarte confortabil in ea.