Astra caravan
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Matrixu scrie:Pai ai deschis-o tu, dar vezi ca eu sunt trecut demult pe ea...
Ehe... stai la coada... eu oricum am programate mai multe drive-teste...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Cu siguranta sigla aia va sta bine pe botul masinii... asta ca sa mai speli din pacate.
Dupa cite incurajari i-am facut, cred ca merit cu prisosinta locul 1 pe lista de drive-test. In fapt, ma ofer sa-i fac rodajul
Dupa cite incurajari i-am facut, cred ca merit cu prisosinta locul 1 pe lista de drive-test. In fapt, ma ofer sa-i fac rodajul
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
multumesc f f mult si sper sa am ocazia sa o ud la o viitoare intalnire (asta daca ma mai primiti).
ca scurta desriere: se vede ca e masina ieftina, calitatea imbinarilor dintre caroserie si mastile fata/spate nu difera cu absolut nimic de cea de la xsara si in general masina nu sta prea bine la capitolul "detalii".
am facut un prim mini rodaj ieri pe A2 pana la Cernavoda si inapoi.
viteza maxima (indicata pe bord): un pic peste 235km/h
consum mediu: 13.5%
problema mare e ca nu pot sa merg incet pentru ca in orice viteza de la 2000 rpm masina "pleaca".
...o sa va anuntz cand o sa scot consum sub 10%
ca scurta desriere: se vede ca e masina ieftina, calitatea imbinarilor dintre caroserie si mastile fata/spate nu difera cu absolut nimic de cea de la xsara si in general masina nu sta prea bine la capitolul "detalii".
am facut un prim mini rodaj ieri pe A2 pana la Cernavoda si inapoi.
viteza maxima (indicata pe bord): un pic peste 235km/h
consum mediu: 13.5%
problema mare e ca nu pot sa merg incet pentru ca in orice viteza de la 2000 rpm masina "pleaca".
...o sa va anuntz cand o sa scot consum sub 10%