Au venit si ultimele componente... incepe distractia.
Intrebare: Imi puteti face o recomanda un gigel (sudor, service, etc) care sa imi construiasca evacuarea ?
Una mica rosie care face fsssss
Moderator: Echipa Tehnica
De astazi avem si numere de inmatriculare, mersi Mihai Stan pentru asigurare, ne numim PH 15 YWA. De cand nu am mai postat aici au ajuns la mine toate piesele pentru a turba si bonus un catalizator si o finala pentru impresie artistica
. Ceva mai tarziu sau maine dimineata o sa avem si poze cu toate cele. De saptamana viitoare ne apucam serios de treaba.

Ca sa nu ziceti si voi ca nu am mai facut nimic la masina, va arat o poza
Am primit si taburetii:
Inca caut sa ii fac evacuarea, dar momentan astept sa dispara rahatul asta alb... pardon gri de prin bucuresti sa pot misca si eu linistit masina.
In momentul asta practic am strans toate piesele astept doar sa isi revina vremea pentru a putea lucra la cazan.

Am primit si taburetii:

Inca caut sa ii fac evacuarea, dar momentan astept sa dispara rahatul asta alb... pardon gri de prin bucuresti sa pot misca si eu linistit masina.
In momentul asta practic am strans toate piesele astept doar sa isi revina vremea pentru a putea lucra la cazan.
- robistan25
- pasionat
@jgr - iese undeva intre 1.5 si 1.6.
@sorin - de ce sa le cantaresc (nu de alta dar nu prea am de unde sa iau banata) ? toate pistoanele sunt venite din acelas loc cu segmenti NPR, pentru ele. Pe langa asta sunt deja echilibrate. Bolturile nu au profil V in interior, si daca nu ma insel sunt si forjate.
@sorin - de ce sa le cantaresc (nu de alta dar nu prea am de unde sa iau banata) ? toate pistoanele sunt venite din acelas loc cu segmenti NPR, pentru ele. Pe langa asta sunt deja echilibrate. Bolturile nu au profil V in interior, si daca nu ma insel sunt si forjate.
@sorin - de ce sa le cantaresc (nu de alta dar nu prea am de unde sa iau banata) ? toate pistoanele sunt venite din acelas loc cu segmenti NPR, pentru ele
Trebuie cantarite, sigur exista diferente intre ele, doar sunt produse de serie. La turatii mari, conteaza fiecare zecime de gram.
Pistoanele au fuste?

Sa slefuiesti si culbutorii , conteaza mult.La oltcit trebuie slefuite chiar si conurile supapelor.
pai deci cind ne dam ca io nu mai am mult?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available