Noul clubcitroen.ro

Aici sunt asteptate sugestiile de imbunatatire a forumului.

Moderator: Echipa Tehnica

Ce parere aveti despre acest layout?

E ok
17
94%
Nu-mi place deloc
1
6%

Voturi totale: 18

emilpaun
simpatizant

Noul clubcitroen.ro

Mesajde emilpaun » Sâm 09-Iul-2005 07:08

Salut,

am vorbit cu Catalin (wld) si am decis sa dam o noua fata forumului si
portalului www.clubcitroen.ro
Am apucat sa incropesc o macheta pentru portal, si voiam sa stiu ce parere
aveti si voi.
Imagine
Evident sigla va fi schimbata.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Re: Noul clubcitroen.ro

Mesajde adytzu » Sâm 09-Iul-2005 08:03

emilpaun scrie:Evident sigla va fi schimbata.

Chiar ma pregateam sa-ti spun ca nu putem folosi sigla oficiala :lol:

Arata foarte bine, dar, probabil ti-a zis si Catalin (eu am mai discutat cu el de multe ori problema asta), ar fi bine sa nu fie prea incarcat.
Am vazut cu ce te ocupi si nu trebuie sa-ti dau eu sfaturi cum sa faci un site, dar gandeste-te ca, deocamdata, nu avem banda prea mare de net si incarcarea lui va dura. Chiar si in forma in care e acum dureaza cateodata destul de multisor sa incarci o pagina.

Bafta, si bine ai venit printre noi!!!

emilpaun
simpatizant

Mesajde emilpaun » Sâm 09-Iul-2005 08:23

Multumesc. Bine v-am gasit :)

Optimizarea in privinta latimii de banda consumata, plus traficul userilor vor fi pe primul plan :)
E adevarat ca imaginea asta se poate incarca mai greu, mai ales daca esti pe dialup (are 300kb), dar am vrut sa o salvez la o compresie cat mai mica, pentru a nu arata rau. :)

Mai este un motiv pentru care forumul se incarca greu si anume codul scris cu tabele, lucru pe care intentionez sa-l remediez :)

Despre sigla am vorbit si cu Catalin, de indata ce am ceva de aratat, am sa postez si pe forum :)

Lucian T
Stapanul Uleiului
Masina: CITROEN CX 20 RE, 1986

Mesajde Lucian T » Sâm 09-Iul-2005 20:09

M-am speriat cand am vazut "noul clubcitroen" si m-am grabit sa vad ce se intampla: concurenta, dizidenti intre membri clubului...!?!?!
M-am linistit. Este vorba de noua infatisare site-ului. Arata f. bine, si singura obiectie ar fi ca in ultimii ani s-au format automatisme (in ceea ce priveste navigarea prin forum), care acum trebuiesc uitate, dar orice invat are si dezvat.
In ceea ce priveste sigla, in cautarea careia suntem plecati parca de secole, ca Argonautii (stiti, cei care cautau Lana de Aur), eu am o propunere desprinsa chiar din grafica prezentata de Emil. O voi trimite prin 'mail lui Catalin (wld).

arp
simpatizant

Mesajde arp » Sâm 09-Iul-2005 22:13

Super, chiar imi place si chiar era nevoie de un nou look.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Dum 10-Iul-2005 05:18

Arata bine, intr-adevar!
Felicitari!

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Dum 10-Iul-2005 14:46

arata bine, nimic de zis
dar eu fiind al doilea carcotas de serviciu (dupa paco) :D zic ca, datorita faptului ca majoritatea membrilor au masini mai vechi, pe prima pagina ar trebui sa apara si poze ale modelelor mai vechi, BX, CX, etc
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

paga
pasionat

Mesajde paga » Dum 10-Iul-2005 16:36

felicitari!
eu apreciez in schimb faptul ca saitul actual este simplu, fara brizbizuri. Si ca pana acum accentul a fost pus pe informatie.

paga
pasionat

Mesajde paga » Dum 10-Iul-2005 16:53

@Draku
:!:dar carcotasul principal (autodeclarat) este adytzu. :lol:

emilpaun
simpatizant

Mesajde emilpaun » Lun 11-Iul-2005 08:45

Multumesc mult, ma bucur ca va place.

@Lucian T: Da, imi cer scuze titlul threadului este un pic cam ambiguu.
@arp, @paco: Mresi, :wink:
@Draku: Este doar o macheta, sigur ca vor aparea toate tipurile de citroen (ma gandesc ca bannerul sa fie un flash)
@paga: mersi, sunt de acord in privinta simplitatii, de aceea am incercat sa nu fac exces de elemente grafice nefolositoare. Si in noul design, informatia va ramane pe primul loc. ;)

Pai, daca sunteti de acord, am sa incep atunci sa fac si codul, ca sa il putem pune online cat mai repede. :)

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 11-Iul-2005 08:45

Arata bine. Dar consider ca trebuie neaparat ca imaginea cu cele doua masini sa arate clar ca acest forum este unul care reuneste posesori de masini vechi cu cei de masini noi.
Eventual putem face ceea ce am vazut si pe alte forumuri, o imagine in care sa apara mai multe modele reprezentative puse cronologic. Sau doar una veche si una noua tocmai pentru a aratacontrastul dintre generatii.

In ceea ce priveste sigla daca va placut cea de pe ecusoane, cred ca o putem folosi pe aceea.
Pentru cei care nu au infruntat capriciile vremii la ultima intalnire, iata imaginea:

Imagine

emilpaun
simpatizant

Mesajde emilpaun » Lun 11-Iul-2005 08:58

Multumesc, Eugen. Dupa cum ii spuneam si lui Draku, voi adauga si alte modele de citroen in banner.
In privinta siglei, am inteles de la Catalin ca nu putem folosi simbolul ciroen pentru sigla.
Am sa realizez si eu cateva modele si le voi posta aici pentru sugestii/critici

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 11-Iul-2005 09:11

eugenro2001 scrie:In ceea ce priveste sigla daca va placut cea de pe ecusoane, cred ca o putem folosi pe aceea.
Pentru cei care nu au infruntat capriciile vremii la ultima intalnire, iata imaginea:

Imagine

Eugen, nu putem folosi sigla in varianta asta pentru ca seamana prea mult cu cea oficiala. Ni s-a spus clar: nu putem folosi chevroane in patrat rosu ! Pentru intalniri e altceva...

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 11-Iul-2005 09:13

Lucian a propus sa folosim Imagine

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 11-Iul-2005 09:42

Propunerea arata foarte bine. Observatiile mele:
- unii se mai dau si de pe dial-up, deci aveti grija sa nu incarcati site-ul prea tare
- ar fi foarte interesanta o poza care sa faca o trecere in revista a modelelelor de glorie: DS, SM, etc. pina la cele curente.
- nu neglijati aspectele legale: sigla, culori, etc. Aici Catalin, Adytzu si Eugen sint persoanele cele mai indicate.
Nu trebuie sa uitam nici de infiintarea legala a clubului. Ii rog pe cei care vin la urmatoarea intilnire si sint dispusi sa contribuie financiar la infiintarea clubului, sa se dispenseze de 1.2 ROL
Legat de treaba asta, am sa va spun o mica poveste. Am vazut mai demult pe coperta unui ghid TV (Oblique, parca) poza unui tinar de vreo 14-16 ani prezentat ca o mare speranta a pilotajului romanesc. Deosebit de interesant e ca pe combinezonul baiatului era sigla Autotech, adica a baietilor de unde luam noi ulei. Daca acest pusti a reusit, noi de ce n-am reusi, mai ales ca cei ce la Autotech si nu numai si-au manifestat disponibilitatea in mai multe rinduri, de a ne sponsoriza, cu conditia sa avem un cadru legal (ca sa poate si ei sa isi deduca cheltuielile)?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”