Buna ziua
Sant nou pe forum dar nu si la primul citroen.Am avut de mai demult un CX 25GTI 1987 de care am fost foarte multumit.Am un Xantia pe care am avut noroc sa il cumpar de la cineva care nu se pricepea si s-a speriat de o pierdere de ulei la melcul hidraulic al casetei de directie care pe original costa nou 700euro.Deci va solicit ajutorul in rezolvarea acestei probleme la preturi decente si de catre persoane ce iubesc aceasta marca si nu doar banii.Am mecanici cunoscuti destui dar doresc sa o dau pe mina unuia pasionat de marca.Astept propuneri si caut un mecanic priceput si nu neaparat in Bucuresti.Fac naveta lunar Germania - Romania si pot sa ma opresc oriunde in tara sa o rezolv.Am cumparat masina pt sotie si vreau sa o pun la punct.Pierde ulei la melcul hidraulic de la caseta si as dori o verificatr la toate sferele.Trebuie sa ai fac TUV nou in Germania si am fost la constatare deci cam stiu pe ce stau.
Multumesc anticipat
Pierderi ulei melc caseta
Moderator: Echipa Tehnica
Salut si bine ai venit in mijlocul nostru!
Observ ca tu esti din Bucuresti, asa ca il poti contacta pe Khan. Sunt sigur ca te va putea ajuta. Contacteaza-l pe pm sau cauta-i nr de telefon pe forum.
Observ ca tu esti din Bucuresti, asa ca il poti contacta pe Khan. Sunt sigur ca te va putea ajuta. Contacteaza-l pe pm sau cauta-i nr de telefon pe forum.
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
Ms de sfaturi.Deocamdata sant in Germania.Saptamina viitoare vin in tara si o s-o rezolv atunci ,doar ca nu as schimba caseta cu totul ca masina are 140000km si e circulata doar in Germania .Caseta e beton , doar pierde ulei la melc , nu as lua un second circulat cine stie pe unde.Eventual iau de la una second doar melcul ca nu cred ca se scoate greu.Bubu a mea e ca noua avind in vedere ca a avut doar doua proprietare in Germania trecute de prima tinerete.Miroase a nou inauntru.Asa ca as dori sa intervin doar unde e cazul nu sa schimb toata caseta.
Si as dori sa verific presiunea in toate sferele ca sa stau linistit sa nu repar azi una maine alta.
Mai caut un set de jenti aliaj pe 15 sa imi fac un set de anvelope de iarna.
Dar sa v-o prezint si pe BUBU....

Si as dori sa verific presiunea in toate sferele ca sa stau linistit sa nu repar azi una maine alta.
Mai caut un set de jenti aliaj pe 15 sa imi fac un set de anvelope de iarna.
Dar sa v-o prezint si pe BUBU....

Multumesc la fel si tie.
La fabuloasa suma de 300euro care i-am dat pe BUBU sant convins ca isi va scoate banii cu varf si indesat.Am avut mare noroc ca femeia s-a impacientat si a vrut sa scape repede de ea...ca doar pierdea ulei ...si nici frana nu mai era cum a fost....si suspensia nu mai ridica....brrrr...norocul meu ca nu stia despre ce e vorba si mi-a vandut-o ...pt piese
La fabuloasa suma de 300euro care i-am dat pe BUBU sant convins ca isi va scoate banii cu varf si indesat.Am avut mare noroc ca femeia s-a impacientat si a vrut sa scape repede de ea...ca doar pierdea ulei ...si nici frana nu mai era cum a fost....si suspensia nu mai ridica....brrrr...norocul meu ca nu stia despre ce e vorba si mi-a vandut-o ...pt piese

-
- pasionat
Bineinteles ca e inscrisa...
Pe Germania..
Eu sant rezident aici si in emigrare totala in doi trei ani asa ca nu m-a interesat aspectul.Statul roman nu merita nici macar 10 la suta din cat pretinde...neamtul baiat destept inscrii si platesti anual in functie de poluare si oricum nu japca de la noi...la asta impozitul anual e 135euro...

Înapoi la “Hidraulica - Xantia”