oglinzi
Moderator: Echipa Tehnica
oglinzi
la zx am oglinzi nashpa,nu pot sa le reglez din interior,numai scotand mana pe geam.nasol.asa ca azi am fost la singurul parc dezmembrari auto mai aproape de zona unde stau si pt ca nu am gasit nici macar 1 model citroen pe-acolo am luat la pretu' de 25 eur buc 2 oglinzi din ce s-a potrivit mai bine-toyota.cu o mica adaptare vor veni...dar am o nelamure;au reglaj electric si as vrea sa le fac functionale dar din ele ies 3 fire-rosu,negru,verde.cum naiba vin,care unde?stie cineva?ma luminati si pe mine?
merci pt raspuns.adica treaba e altfel decat credeam,ma gandeam ca doar leg firele alea cumva si
,gata oglinda...da' vad ca nu-i deloc asa,eu am pe mas oglinzi cu reglare manuala,deci nu am nici un punct de reper.cred ca m-am cam pacalit cu ele...cred ca imi trebuie vreo schema electrica ceva...habar n-am.merci oricum

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
ar fi fost super daca ai avea kitul complet: oglinzi, butoane (sau bloc de ala multi directional) si eventual relee (unele modele). atunci treaba ar fi fost simpla. asa, tu stii cum o scoti la capat. s-ar putea sa nu fie compatibile comenzile de la o alta masina cu oglinzile care le ei.
"If in doubt, flat out!"
de...asa am zis si eu da' ei au zis altfel:comenzile nu mai sunt de mult...dar cred ca o sa reusesc,doar de-aseara numai la asta-mi sta gandul,am facut o proba pe masa din bucatarie si a mers.acum trebuie doar finisaju' si montaju' da' astea trebuie sa mai astepte.deocamdata dupa oleaca de cautari am reusit sa gasesc filtru de ulei si am facut schimbu', mi-am montat si o lampa stop-pe-frana la jum haionului.m-as baga si la o schimbare de curea alternator dar nu stiu ce implica asta.la dacie parca as fi avut curaj....
incearca sa adaptezi un buton de cielo/espero, iar daca vrei original incearca tot la dezmembrari. e simplu de legat, ai sa vezi dupa ce il ai in mina. mai trebuie doar sa ii tragi un + si un - de dupa contact
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available