Nationala 2013
Moderator: Echipa Tehnica
Condoleante Rica, sa il(o) ierte Dumnezeu, ai mare dreptate, cand am probleme ma intereseaza si cand am rezolvat problemele mi se rupe........tipic romanului, am mai avut un reno si am cont si la renoforum dar parca aia erau mai ĂŽnfipți in treaba de forum, chiar am vrus sa complectez declaratia aia 230 si sa cotizez cu bani dar pe niciunul nu il intereseaza de forumul asta nici macar pe producator, importator sau cine a luat Citroenul in Romania el ar trebui sa fie primul la treaba asta, sa organizeze ei ceva daca sunt doritori, deci.................
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
pentru inceput trebuie stabilita data
in functie de data vedeti cine poate veni
cine vine baga un avans sa fiti siguri ca nu se mai razgandesc
dupa trebuie stabilit un maxim pentru cheltuieli pe chirie
dupa ce faceti asta cautati sa va incadrati in pret si sa gasiti locatia sa intre toti participantii in perioada aleasa
daca vorbiti vorbe anu trece....si raman dorintele
in functie de data vedeti cine poate veni
cine vine baga un avans sa fiti siguri ca nu se mai razgandesc
dupa trebuie stabilit un maxim pentru cheltuieli pe chirie
dupa ce faceti asta cautati sa va incadrati in pret si sa gasiti locatia sa intre toti participantii in perioada aleasa
daca vorbiti vorbe anu trece....si raman dorintele
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
perioada este ok,se termina scolile,copii sunt in vacanta,intra lefurile
acum vedeti care vor
stabiliti data limita pentru cei care vin sigur
aleti locatia undeva in zona brasov,in mislocul tarii,aveti pensiuni cu carul
la data limita trebuie dat avansul sa se oata face rezervarea in functie de participanti
daca e sfarsitul lui iunie tre pana pe 15 aprilie sa aibe in cont avansul cine se ocupa de rezervare sa poata face rezervarea ca nu gasesti de azi pe maine cazare pentru cati or sa fie
acum vedeti care vor
stabiliti data limita pentru cei care vin sigur
aleti locatia undeva in zona brasov,in mislocul tarii,aveti pensiuni cu carul
la data limita trebuie dat avansul sa se oata face rezervarea in functie de participanti
daca e sfarsitul lui iunie tre pana pe 15 aprilie sa aibe in cont avansul cine se ocupa de rezervare sa poata face rezervarea ca nu gasesti de azi pe maine cazare pentru cati or sa fie
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
- pasionat
Pe langa Brasov ar fi Zarnesti si ca locatie Plaiul Foii, cazare la pensiuni/cort, drum acesibil (10 km de drum neasfaltat) cu orice fel de masina, loc destul pentru vreo 15-20 de masini + cine vrea la corturi, rau langa campare.
Alta locatie ar fi:
Pe langa Hateg la vreo 25-30 km spre Barajul Gura Apelor in Rezervatia Naturala Retezat, pensiuni, cazare la cort, loc destul si nepopulata zona, drum asfalta pana aproape de baraj, locuri de camparea pana in baraj, pe langa albia raului (zona vizitata anu trecut la sfarsit de iulie).
Zone ca Obarsia Lotrului - Transalpina si Transfagarasan sunt foarte aglomerate in perioada iunie-august cand vremea este buna pentru campare.
Alta locatie ar fi:
Pe langa Hateg la vreo 25-30 km spre Barajul Gura Apelor in Rezervatia Naturala Retezat, pensiuni, cazare la cort, loc destul si nepopulata zona, drum asfalta pana aproape de baraj, locuri de camparea pana in baraj, pe langa albia raului (zona vizitata anu trecut la sfarsit de iulie).
Zone ca Obarsia Lotrului - Transalpina si Transfagarasan sunt foarte aglomerate in perioada iunie-august cand vremea este buna pentru campare.
Apropo de locotia de langa Hateg... aveti cateva poze din acea zona (mai precis de pe traseul catre lacul Bucura) aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/about10067-0-asc-0.html
Avand in vedere ca este vorba despre o rezervatie naturala, camparea la cort este mai problematica (din cate stiu eu)
Daca mai doriti poze din zona Hateg/baraj, mai am ceva poze
Avand in vedere ca este vorba despre o rezervatie naturala, camparea la cort este mai problematica (din cate stiu eu)
Daca mai doriti poze din zona Hateg/baraj, mai am ceva poze

Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)
-
- pasionat
-
- pasionat
Înapoi la “Intalniri nationale”