Inscriptionare Oglinzi Auto / Antifurt Oglinzi Auto

Publicitate, oferte, servicii in limitele impuse de regulament.

Moderatori: Rica, Echipa Tehnica

Cum ati proceda/ati procedat daca vi s-ar fura/s-au furat oglinzile la masina ?

Imi cumpar oglinzi noi ORIGINALE.
2
22%
Imi cumpar oglinzi noi AFTER MARKET.
0
Niciun vot
Merg la dezmembrari pentru oglinzi originale SH.
4
44%
Caut pe internet, 'la baieti', sau merg in targ...
3
33%

Voturi totale: 9

Whisky
just curious

Inscriptionare Oglinzi Auto / Antifurt Oglinzi Auto

Mesajde Whisky » Mar 26-Iun-2012 09:57

Totul SE REALIZEAZA CU O SIMPLA PROGRAMARE TELEFONICA.

SE REALIZEAZA in aceeasi zi cu comanda !!!

DEPLASARE LA DOMICILIUL SAU BIROUL CLIENTULUI !

Intr-un cuvant: ORIUNDE NON STOP

Procedeul prin care se obtine sablarea oglinzii auto/inscriptionare oglinzii auto si a geamurilor este DEFINITIV SI IREVERSIBIL.

Prin procesul de inscriptionare(sablare) oglinzile devin personalizate. Practic, acestea vor fi imposibil de reutilizat pe alta masina, acest lucru face ca inscriptionarea oglinzilor sa fie o varianta foarte fiabila de a descuraja furtul acestora.

* Fara demontare, fara mizerie, fara deranj !!!· BMW, MERCEDES, PORSCHE, AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, OPEL, FORD, RENAULT, IVECO, intr-un cuvant ORICE MARCA
* Caractere special mai mari pentru Dube, Jeep-uri, TIR-uri etc…

Pret Inscriptionare oglinzi / set: 40 Ron

Pret inscriptionare serie sasiu pe parbriz, luneta, geamuri laterale: 150 Ron

Reduceri pentru grupuri !!!

Pentru cei din provincie: Mini Kit Sablare Rapida.

Kitul contine: 2 sabloane pentru oglinzi, cantitatea de pasta necesara pentru sablarea oglinzilor + intructiunile de folosire.

Va veti sabla singuri oglinzile in numai 10 Min.

Va putem ajuta si cu:

Antifurt oglinzi auto realizat din DUR Aluminiu vopsit in culoarea masinii/oglinzii/pachet crom.

Sistemul de prindere este realizat din Nituri din otel.

Scoaterea oglinzilor din carcasa este IMPOSIBILA datorita acestui sistem.

Pret Antifurt 80 Ron / Set

Sfat!

DACA DORITI CALITATE, materiale profesionale si un pret decent: NUMAI

40 RON/SET Pentru sablare si 80 Ron/Set Antifurt + Program NON STOP apelati cu incredere la noi si veti fi multumiti pe deplin.

0749.550.629
id: sablare_oglinzi
http://www.sablare-oglinzi.ro

P.S: Daca aveti vreo intrebare, o nelamurire, daca doriti poze in format mare etc. va rog sa ma contactati.

Va multumesc.

Imagine

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Mar 26-Iun-2012 18:38

scuze ca ma bag,dar am vazut una pe un X5 inscriptionata cu numarul pagubitului si deasupra inscriptionat "FURAT DE LA"
inca una de ce sa inscrptionez si geamurile?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Mar 26-Iun-2012 19:24

Daca domnul care detine masina din poza se gandeste sa ii schimbe numarul de inmatriculare, ce face? Cumpara alte oglinzi? Daca domnul se decide ca vinde masina, cumpara alte oglinzi? Al doilea aspect este ca scrisul e imens. Acopera 25% din inaltimea oglinzii, cu alte cuvinte reduce suprafata utila a oglinzii foarte mult. E mult mai complicat si obositor de vazut printre acele litere / cifre noaptea pe ploaie de exemplu. Ceva varianta cu scris mai mic si scris numar de sasiu exista pentru aplicare acasa?
"If in doubt, flat out!"

Whisky
just curious

Mesajde Whisky » Mar 26-Iun-2012 22:04

Salutare baieti,

Rica:

Se poate scrie pe oglinda orice text doreste clientul (sunt 2-3 % din clientii mei care doresc sa scrie deasupra numarului B 123 ... inscriptia FURAT DE LA), probabil acel X5 pe care l-ai vazut in trafic avea acest scris.

FURAT DE LA
B 123 ...

Referitor la intrebarea a doua, seria de caroserie se inscriptioneaza pe parbriz, luneta si geamurile laterale si din fabrica. O astfel de optiune in momentul in care cumperi masina variaza intre 300 E si 500 E (depinde de marca si model). Este vazuta de posesorii masinilor cat si de asiguratori o varianta suplimentara de a iti asigura masina impotriva furtului. D.p.m.d.v. ar trebuii schimbate toate aceste geamuri pentru a revinde masina, lucru imposibil de realizat in timp record, de realizat ca la carte, plus ca ar bate la ochi o astfel de comanda la un service, 6-8-10 astfel de piese....

mbc:

Eu merg pe alta premiza, de ce sa risti sa ti se fure oglinzile, sa platesti apoi milioane - zeci de milioane, sa risti sa lovesti masina daca iesi in trafic fara oglinzi, sa astepti solutionarea cazului la politie 20-30 zile, sa platesti fransiza la Casco s.a.m.d cand poti inscriptiona oglinzile si practic scapi de aceste griji inutile.

Daca un client doreste sa isi schimbe numarul de inmatriculare poate dovedi prin acte ca a detinut acel numar inscriptionat pe oglinzi. (numarul e trecut in cartea de identitate).

In cazul in care vinde masina e valabila aceeasi explicatie de mai sus. As mai putea adauga pastrarea numarului de inmatriculare.

Referitor la dimensiunea scrisului. Posesorul masinii din poza a dorit acel scris asa de mare. A fost pagubit in mai multe randuri inainte de a inscriptiona oglinzile. Din acest motiv a dorit un scris asa mare. Eu pot face orice masura, orice text, orice font, etc

P.S: Cine nu doreste inscriptionarea oglinzilor auto cu numarul de inmatriculare poate oricand opta pentru inscriptionarea lor cu seria de caroserie. (intreaga sau doar ultimile 7 cifre/litere)

Daca mai aveti si alte nelamuriri va rog sa mi le adresati.

Cu stima, Daniel.

Rica
Moderator - Bazar
Masina: Peugeot 407 SW

Mesajde Rica » Mar 26-Iun-2012 22:13

nu avea furat de la B 123
numar de CT pus pe una de bucuresti
mi-a atras atentia maimutica ce conducea masina si in treacat am vazut oglinda
la urmatorul semafor am observat un X5 asemanator cu numere de B... :shock: ...ma uit aceeasi maimuta
intre timp schimbasem benzile,de pe 3 am ajuns pe 1,X5 ramas pe 2
aceeasi situatie numere de CT pe oglinzi si CU ALT FONT,DIMENSIUNE SI OPACITATE (nu stiu cum sa ii zic la scris :oops: ) scris FURAT DE LA
mai jos numarul de CT
sigur o sa o mai vad si o sa notez numerele si o sa intreb daca e vreun raport de furt

scuze de interventie
spor in afaceri
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...

Ce ciudat!

Whisky
just curious

Mesajde Whisky » Mar 26-Iun-2012 22:18

Rica:

Clientii mei nu au avut niciodata un incident dupa ce au inscriptionat oglinzile, intradevar tu ai dreptate in ceea ce spui in legatura cu hotii si astfel 'schimburi de oglinzi'.

Ar trebuii sa ii acordam prezumtia de nevinovatie, poate totusi a cumparat masina cu acele oglinzi. Daca e asa cum zic eu poate dovedi cu cartea de identitate,daca nu....e mai grav.

Nici o prblema pentru interventie.

Numai bine si tie.

Seara buna.

Whisky
just curious

Mesajde Whisky » Mar 04-Sep-2012 08:17

Reportaj realizat cu camera ascunsa de Antena 1 impreuna cu echipa http://www.sablare-oglinzi.ro , difuzat in data de 27 August 2012

- hot de oglinzi prins
- preturi oglinzi la hoti
- preturi inscriptionare oglinzi si antifurt

http://www.youtube.com/watch?v=BF0EiABMNCM

Whisky
just curious

Mesajde Whisky » Vin 07-Sep-2012 08:35

De maine intram in cocediu.

Cand vom reveni la lucru revin cu un post !!!!!

Whisky
just curious

Mesajde Whisky » Mar 02-Oct-2012 09:45

Am revenit.

De azi va pot ajuta cu cea mai mare placere !!!

Daniel.

Whisky
just curious

Mesajde Whisky » Mar 08-Ian-2013 12:01

Sper ca v-ati simtit bine de sarbatori !!! Va doresc un an nou plin de realizari si bucurii !!!

Noi azi am reinceput treaba !!! Va astept oricand cu comenzi !!!

Whisky
just curious

Mesajde Whisky » Mie 08-Mai-2013 12:24

Hristos a inviat !!!

De azi am reinceput munca. Rezolvam instant orice comanda !!!

0749.550.629 Daniel.

Înapoi la “Magazine, Servicii, Firme piese-accesorii-tuning”