Despre LOGAN, despre faruri reglate prost,etc
Moderator: Echipa Tehnica
Despre LOGAN, despre faruri reglate prost,etc
NU ESTE OFFTOPIC
Doresc sa aflu parerea tuturor celor care au C4, sau masina in general, ce parere au de farurile de la LOGAN.
Nu deschideam subiectul dar chiar m-au lasat nervii, si nu sunt o persoana care sa cedeze prea repede(defect profesional).
Inainte de C4 am avut un Punto, care era mai joasa decat C4.
Am spus ca acum nu o sa mai am aceeasi problema.....
AJUNG SI LA SUBIECT...
FARURILE DE LA LOGAN SUNT REGLATE DE CATRE ORBIIIIIIIIIIIII.
Daca merg in fata unui LOGAN mai bine trag pe dreapta si astept sa treaca, pentru ca farurile acestei CARUTE parca sunt reglate special sa bata in oglinga retrovizoare a celui din fata!
Cu Punto daca aveam in fata un LOGAN nu vedeam nimic in fata din cauza chestiei alea pe care o considera unii porbagaj (nu inteleg - daca vrei 550 l la portbagaj mai bine iti ei papuc, dar ma rog sunt poate eu tampit), acum ca am trecut la C4 am aceeasi problema.
Vin cu o intrebare - CUM A TRECUT RAR-ul LOGANUL?[/b]
Nu deschideam subiectul dar chiar m-au lasat nervii, si nu sunt o persoana care sa cedeze prea repede(defect profesional).
Inainte de C4 am avut un Punto, care era mai joasa decat C4.
Am spus ca acum nu o sa mai am aceeasi problema.....
AJUNG SI LA SUBIECT...
FARURILE DE LA LOGAN SUNT REGLATE DE CATRE ORBIIIIIIIIIIIII.
Daca merg in fata unui LOGAN mai bine trag pe dreapta si astept sa treaca, pentru ca farurile acestei CARUTE parca sunt reglate special sa bata in oglinga retrovizoare a celui din fata!
Cu Punto daca aveam in fata un LOGAN nu vedeam nimic in fata din cauza chestiei alea pe care o considera unii porbagaj (nu inteleg - daca vrei 550 l la portbagaj mai bine iti ei papuc, dar ma rog sunt poate eu tampit), acum ca am trecut la C4 am aceeasi problema.
Vin cu o intrebare - CUM A TRECUT RAR-ul LOGANUL?[/b]
aaa ?? cred ca ai gresit !!! TOPIC "logan offtopic ?? adica
--------------------------------------------------------------------
AHA acuma am inteles :
-pai eu unu nu cred ca ai mare dreptate , pe mine nu ma deranjeaza prea mult farurile de la Loganuri , DAR am o "boala" pe farurile de Matiz care bat total aiurea , am o amica care are un Matiz si al ei ca multe alte matizuri bat in cer farurile (faza de intalnire) ...........
--------------------------------------------------------------------
AHA acuma am inteles :
-pai eu unu nu cred ca ai mare dreptate , pe mine nu ma deranjeaza prea mult farurile de la Loganuri , DAR am o "boala" pe farurile de Matiz care bat total aiurea , am o amica care are un Matiz si al ei ca multe alte matizuri bat in cer farurile (faza de intalnire) ...........
Fie ea logan sau altceva, tot dacie este. Si daca e dacie atunci:
- nu semnalizeaza (ii cad farurile iar soferului ii anchilozeaza degetele);
- daca e 1300/1400 atunci e clar, merge cu 75Kmph in afara pe banda 2 (sa nu consume mult si sa nu o poata depasi nimeni, ca e masina mare si puternica) si cu 90 in localitati (in localitati si la vale vezi de fapt ce poate masina daciotului, aici iti arata el);
- soferul e aproape asfixiat de la propriul miros de sosete si de la camionul pe care l-a depasit acum 15km;
- nu are faza lunga si faza scurta. Becurile sint schimbate pentru ca daciotii au nevoie de faruri puternice, ca masinile astea dom'le sint prea puternice si tre' sa vada omul la 500m in fata, ca doar ei merg cu 90Kmph in localitati si trebuie sa vada.
Astfel dacia (si alte rable neintretinute) are pozitii (care nu se vad, idem lampile din spate), faza lunga (aia de va face sa va chice parul de pe bot si va bronzeaza prin retrovizoare), si reflectoare de stadion (de obicei merge doar unul, cel de pe partea drepta a masinii).
Inca o treaba pe care am observat-o la loganuri (unele): daca in timp ce semnalizeaza actioneaza frina atunci incep sa se aprinda ambele semnalizatoare, ca si cum ar aprinde avariile. Am mers in spatele a vreo 2-3 ratati de genul asta si nu am inteles nimic.
- nu semnalizeaza (ii cad farurile iar soferului ii anchilozeaza degetele);
- daca e 1300/1400 atunci e clar, merge cu 75Kmph in afara pe banda 2 (sa nu consume mult si sa nu o poata depasi nimeni, ca e masina mare si puternica) si cu 90 in localitati (in localitati si la vale vezi de fapt ce poate masina daciotului, aici iti arata el);
- soferul e aproape asfixiat de la propriul miros de sosete si de la camionul pe care l-a depasit acum 15km;
- nu are faza lunga si faza scurta. Becurile sint schimbate pentru ca daciotii au nevoie de faruri puternice, ca masinile astea dom'le sint prea puternice si tre' sa vada omul la 500m in fata, ca doar ei merg cu 90Kmph in localitati si trebuie sa vada.
Astfel dacia (si alte rable neintretinute) are pozitii (care nu se vad, idem lampile din spate), faza lunga (aia de va face sa va chice parul de pe bot si va bronzeaza prin retrovizoare), si reflectoare de stadion (de obicei merge doar unul, cel de pe partea drepta a masinii).
Inca o treaba pe care am observat-o la loganuri (unele): daca in timp ce semnalizeaza actioneaza frina atunci incep sa se aprinda ambele semnalizatoare, ca si cum ar aprinde avariile. Am mers in spatele a vreo 2-3 ratati de genul asta si nu am inteles nimic.
Bai mituc, nu mai am eu Solenza aia de acu 2 ani, ca veneam cu ea, si in treapta a1a si a2a ii dadeam cu flit la C4 ala tunat al tau - cu tot cu OBD-ul ala, iti aratam eu 75 de cai (Reali :P ) de Mioveni...
Nu va luati de Dacia, in special de Solenza! De Logan, iar nu ziceti, ca am mers si eu cu unul 300 km si m-a durut spatele o saptamana
Nu va luati de Dacia, in special de Solenza! De Logan, iar nu ziceti, ca am mers si eu cu unul 300 km si m-a durut spatele o saptamana

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
acuma mituc nu cred ca-i normal sa te iei de toti posesorii de dacie.pana la urma cea mai buna masina e aia pe care ti-o permiti....asa poate zic si de tine posesorii de mercedes...ca nu mai vezi drumu de la mirosu' de shosete cauzat de klimatronicu' de pe c4 care bate putin stramb datorita mainii de lucru ieftina de la citroen.cat despre logan,e o masina ieftina,gandita sa fie ieftina si care in consecinta nu ofera foarte multe,nici macar reglaje la faruri.v-am pupat
adriane vezi ca solenza are motor renault, deci nu de miovenzi. acolo vorbesti la nova gt, motorul romanesc cu injectie, sau nova simpla pe carburatie cum am eu...
nu e solenza cea mai buna. supernova face regula. cutia e perfect etajata pe acel motor pentru acceleratii, si face o gramada de masini cu impresii
pe greutatea unui c4 de 1200kg ar veni raportul unei supernova de ~95cp
nu e solenza cea mai buna. supernova face regula. cutia e perfect etajata pe acel motor pentru acceleratii, si face o gramada de masini cu impresii
pe greutatea unui c4 de 1200kg ar veni raportul unei supernova de ~95cp
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
Macar s-a luat cineva la intrecere cu solentza..daca tot vorbiti teoretic...eu m-am luat, cu un taxi maniac si a cam ramas saraca mult in urma.O fi avand ea motor de renault clio dar nu se compara cu clio, plus ca tre sa o duci in turatii mari ca sa simti ca se misca(asa e la renault sau cel putin era).O fi ea mai usoara da ca performante sux.Mai bine comparam Logan 105 cp vs c4 110cp
@ Matrixu Vezi ca prietena mea are matiz
@ Matrixu Vezi ca prietena mea are matiz