Cat intentionatisa pastrati C4-ul ?!

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

Cat intentionati sa pastrati C4-ul vostru ?!

1 an. Imi place sa imi schimb masina ca in vest.
2
2%
2(3) ani. Pana la expirarea garantiei. Nu imi place sa bag bani in masina
15
18%
Pana la expirarea leasingului (3-4 ani). Inca nu e a mea si cedarea contractului nu e avantajoasa
23
28%
pana in 50000 km indiferent de varsta
3
4%
pana in 100000 km indiferent de varsta
16
20%
intentionez sa o tin cel putin 200000 km si 7-8 ani
9
11%
nu am sa o vand niciodata. o tin pana ajunge masina de epoca
14
17%

Voturi totale: 82

regedit
pasionat

Cat intentionatisa pastrati C4-ul ?!

Mesajde regedit » Mar 30-Mai-2006 13:10

Mi s-a parut interesant sa ne exprimama opiniile vis'a'vis de cat intentionam fiecare sa pastram masina noastra C4. Asta o sa arate in mare masura si de ce am luat-o.

raspunsul si votul meu merge pe optiunea de pana in 100000 indiferent de varsta. oricum la 100000 estimez ca masina va avea 5-6 ani cu leasingul terminat si garantia expirata de 3 ani (intentionez sa-mi prelungesc la 3 ani garantia), iar ca design si dotari va fi un moment prielnic pentru ea sa-si gaseasca alt stapan.

astept si parerile voastre.

newt
simpatizant

Mesajde newt » Mar 30-Mai-2006 13:25

Am ales optiunea 2 dar numai pentru ca nu exista varianta "2/3 ani" fara alte conditii suplimentare.
Sunt de parere ca peste 3 ani (de utilizare normala nu in regim de mahsina de firma) nu mai merita sa investesti in ea.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 30-Mai-2006 14:25

Desi probabil am sa contrariez pe multi cu alegerea mea, am ales totusi ultima optiune. Am ajuns la concluzia ca pretul SH pentru masina asta e bataie de joc, asa ca prefer s-o pastrez decat s-o dau pe mai nimic. Mai bine o tin, cand mai strang banuti imi iau alta, de buna, si pe asta o tin de placere. E totusi "first love" :oops:
Sper ca nu sunt considerat offtopic pt. ca eu am Xsara si nu C4. :wink:

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mar 30-Mai-2006 14:54

nu stiam ca xara nu are pret bun de SH. asa din informatii generale citroen e marca franceza ce pastreaza cel mai bine valoarea - probabil nu se compara cu opel, dar din cate am mai auzit nu sta chiar rau.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 30-Mai-2006 15:27

Marca frantuzeasca cel mai bine cotata e Peugeot. Citroen e pe ultimul loc. De altfel, si la nr de masini din cele trei marci, vei vedea ca domina Renault copios (normal, avand in vedere traditia colaborarii romanilor cu ei) si apoi Peugeot.
Citroen are renumele de marca ciudata, de masina complicata, greu de intretinut. Avand in vedere problemele tipice ale suspensiei hidraulice, imaginea are un sambure de adevar.
In orice caz, eu am avut numai BX-uri pana acum si pe toate le-am vandut in cateva zile. Daca aveti masini greu vandabile, contati pe mine! 8)

redbeben
simpatizant

Mesajde redbeben » Mar 30-Mai-2006 16:18

eu ma bag la 3 ca tre' sa-mi achit leasingul la ea mai intai si dupa aia cred ca optez pt un buyback si iau un c5 sau ceva misto ce mai iese pana atunci
:twisted:
poate un air play?
ma rog cred ca cea mai buna varianta la vanzare este asta cu buy back-ul(macar sti sigur k o vinzi)

intradevar citroenul se vinde destul de prost second
eu unul puteam sa-mi iau un citroen de 4 luni cu 7000km,tinut in garaj cu dif de 2000 E fata de pretul nou

parerea mea :D

george
pasionat

Mesajde george » Mar 30-Mai-2006 17:13

Atunci de ce nu l-ai luat?

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 30-Mai-2006 18:17

la fel ca adytzu :lol:
sper sa se gaseasca piese :lol:
Cosmin
high energy music expression

redbeben
simpatizant

Mesajde redbeben » Mar 30-Mai-2006 18:29

nu ma incadram la preluarea de leasing :oops: ca erau conditii de masina second

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Mar 30-Mai-2006 19:25

OFF-TOPIC :Citroen se vinde prost la second? Pai ce sa mai zicem de audi A6 50mii km cu 18mii euro sau tocmai stiu pe cineva care a vandut mercedes s500 cu 17000e care e limuzina de lux de vreo 80 mii euro acu 4 ani.Pur si simplu nu se vand datorita costurilor ridicate de intretinere...nu cred ca c4 s-ar vinde mai prost decat un renault opel sau alta marca mai ales ca acuma lumea credeti-ma stie bine de c4.

Eu am votat pana la exp. garantiei cu toate ca doresc sa bag ceva bani in ea si doresc sa imi prelungesc garantia cu inca un an in caz ca peste 2 ani cand o vand sa obtin un pret mai bun.A mea find in leasing mi se pare mai avantajos sa o vand in 2 ani pt. ca macar obtin avansul pe care l-am dat si o oarecare parte din banii platiti in fiecare luna (si nu imi pare rau de ceilalti pierduti).Si cu banii astfel obtinuti imi fac rata la o masina noua ,eventual urmatorul model ,cu o pierdere prea mica pe care nu o regret.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 30-Mai-2006 20:22

Daca dai pe masina sa zicem 15 000 si o vinzi in 4 ani cu 8500 lumea zice ca s-a depreciat rau de tooot Citroenul....dar daca dai pe un passat 25 000 nou si in 4 ani il vinzi cu 12 000 poate si mai jos...nu e acelasi lucru??
E exact ca la benzina vs diesel...dieselul il vinzi mai scump ca il cumperi mai scump....:D

Eu am ales 3, pentru ca in cativa ani masina cu 2 usi nu stiu cat de la indemana imi va fi plus ca o sa vreau ceva mai mare...

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Mie 31-Mai-2006 08:33

Ar fi interesant de facut alt chestionar in care sa intrebati ce masina isi va lua fiecare dupa ce vinde C4-ul - daca-l vinde.
Eu unul cred ca voi opta tot pentru un c4 berlina dar cu motor diesel de 2l.

emilpaun
simpatizant

Mesajde emilpaun » Mie 31-Mai-2006 08:55

Si eu am optat pentru 3 pentru ca in trei ani cand expira leasingul, planuim sa marim si familia, deci doua usi nu vor mai fi de ajuns.
Cat priveste urmatoarea masina, daca nu imi voi putea permite un c5, va fi probabil un c4 berlina.

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mie 31-Mai-2006 12:06

afinitatea asta pentru brand pe care o aratati unii dintre voi mi se pare cel putin intereseanta. dupa cum am mai precizat pe forum inainte de c4 am avut un golf 2 diesel. daca cineva imi spunea acum 2 ani ca o sa-mi iau masina frantuzeasca saream la gatul lui. nu suportam ideea de masina frantuzeasca mai ales ca tanculetul meu german nu avea rival. cand am vazut golf 5 mi-a fost din ce in ce mai clar ca nu o sa-mi iau asa ceva. imi inspira o chinezarie ieftina si numeroasele probleme pe care le arata vw cam pe orice model. singura alta optiune pentru o masina germana ramasese noul opel astra dar in ciuda unui design mai reusit decat al golfului nu m-a convins.

viitoarea masina nu stiu daca va fi tot citroen, dar in mare sansa va fi un diesel. poate un honda accord sau o mazda 6 - in cazul in care se vor mai produce.

Carlos
simpatizant

Mesajde Carlos » Dum 04-Iun-2006 20:46

salutare...
si eu detin un c4.....
sincer sa fiu nu stiu daca viitoarea masina va fi tot un c4...
ma gandesc din ce in ce mai des la un alt gen de masina!

inainte de c4 am avut o honda accord cu motor de 2l si 140 de cai!sa fiu sincer masina era din 91 dar motorul era super si singurul motiv care m-a facut sa imi schimb masina a fost siguranta !!!

in honda nu aveam atata incredere cat am in acest c4 insa de curand (probabil si din cauza primei dragoste) ma fascineaza honda civic care a aparut de curand...este la fel de haioasa precum c4(mis e pare ca seamana mult de tot)...este o imagine futurista...insa pretul este foarte piperat...18500 cip...si sa nu mai pun taxe da Japan ca ma ia durerea de cap....

astept insa intrarea in ue...se pare ca vor scadea preturile considerabil...

in rest...numai bine

Înapoi la “Diverse C4”