am Âşi eu o curiozitate, ieri am bĂŁgat un ochi sub maÂşinĂŁ Âşi am rĂŁmas destul de surprins sĂŁ constat pete de ruginĂŁ cu precĂŁdere pe toba de eÂşapament. nu zic cĂŁ-s mari sau cine Âştie ce, dar e ruginĂŁ.
maÂşina e nouĂŁ(juma de an) Âşi vreo 4000 Âşi ceva de km.
alte probleme n-am avut, Âşi consider cĂŁ nici asta nu-i cine Âştie ce problemĂŁ.
da parcã tabla era garantatã 12 ani. sau cine ºtie cât.
maºina (când nu se circulã cu ea)stã În garaj, ºi probabil cã apa nu se usucã(repede) din cauza ventilaÞiei proaste.
Âşi nu Âştiu de ce, da parcĂŁ aveam impresia cĂŁ toba e din inox.
numai bine
rugina
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@colegu: daca nu e de inox, toba e consumabil. Oricum 2 ani ar trebui sa reziste. Oricum toba rugineste la interior catre exterior, din cauza apei care se formeaza prin condens.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Re: rugina
colegu scrie:am Âşi eu o curiozitate, ieri am bĂŁgat un ochi sub maÂşinĂŁ Âşi am rĂŁmas destul de surprins sĂŁ constat pete de ruginĂŁ cu precĂŁdere pe toba de eÂşapament. nu zic cĂŁ-s mari sau cine Âştie ce, dar e ruginĂŁ.
maÂşina e nouĂŁ(juma de an) Âşi vreo 4000 Âşi ceva de km.
alte probleme n-am avut, Âşi consider cĂŁ nici asta nu-i cine Âştie ce problemĂŁ.
da parcã tabla era garantatã 12 ani. sau cine ºtie cât.
maºina (când nu se circulã cu ea)stã În garaj, ºi probabil cã apa nu se usucã(repede) din cauza ventilaÞiei proaste.
Âşi nu Âştiu de ce, da parcĂŁ aveam impresia cĂŁ toba e din inox.
numai bine
Este garantatĂŁ tabla caroseriei nu Âşi tabla din care este confecĂžionatĂŁ toba de eÂşapament. Tabla tobei nu este din inox.
@colegu Pai vezi tu ca nu sunt uniforme sunt ca niste pete parca le-a intins cineva manual
.Crede-ma ca si eu m-am speriat cand m-am uitat sub masina si am vz petele alea sub motor dar ei m-au asigurat ca este o substanta sau rasina data nu-s pt ce.Toba daca e ruginita incepe sa faca gauri si daca face gauri face zgomot masina.Acum daca nu esti comvins ori astepti sa vezi daca cedeaza sau face gauri si zgomot ori te duci si le spui la service...