zgomote suspecte

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

redbeben
simpatizant

zgomote suspecte

Mesajde redbeben » Mar 17-Ian-2006 08:24

referitor la zgomotele suspecte din boxe cred ca stiu de ce sunt dar nu prea e normal.
deci,daca asculti la volum mare din cauza vibratiilor firele care trec prin membrana boxei si care sunt lipite cu o rasina de membrana se dezlipesc,de la vibratii largesc gaurile din membrana(prin care au fost introduse)si zbarnaie dupa aia chiar si la volum mic.
eu asa am patit la boxele mele din casa -JVC-dar nu mi se pare normal ca la boxe asa noi si care se vor blaupunkt(parca).
eu cred ca asta se intampla mai ales daca vibratiile se aud chiar in boxa.
eu ma intreb daca se pot schimba pe garantie dar cu alta marca (adica sa le duc eu altele fara sa pierd garantia)ca vad ca asta e o problema la toate si nu cred ca e vorba de lot.
alte probleme legate de troncaneli pe la roti si amortizoare am mai sesizat si la case mai mari-la un mercedes E220 parca din 2003 o masina cu pretentiii la cat costa tot troncane pe strazile bucurestene ca sa nu mai zic ca avea un vitezometru analogic si in mijlocul lui unul digital care arata total eronat viteza (digitalele au o problema daca erorile nu sunt setate cum trebuie)
nu este o scuza pentru citroen si nu cred ca e o problema cu masinile pentru europa de est doar ca poate la ei pe sosele nu au de ce sa troncane si oricum daca facem un calcul si vedem ca teoretic isi permit un c4 la cel mult 6 luni de ce sa te agiti?
intrebarea e dacA masina o iei pe comanda si stai 3 luni sa o fabrice cum ai zis tu cu alea si alea oare dau mai multa atentie detaliilor?
sa le stapanim sanatosi ca oricum sunt mai bune si mai frumoase ca altele

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Joi 19-Ian-2006 20:20

Mie mi-au spus ca boxele si cd-playeru sunt JBL si ca sunt mai bune ca blaupunkt. Eu am dat maxim si se aude excelent, nu se aude nici o vibratie.

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Vin 20-Ian-2006 09:20

stevey scrie:Mie mi-au spus ca boxele si cd-playeru sunt JBL ...

Informare: JBL (...precum si Infinity, care este divizia mai de "lux") nu produc cd-playerere , decat boxe, amplificatoare, subwoofere ...
( www.jbl.com )

Înapoi la “Probleme C4”