chedere geamuri C4 coupe: problema?

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

mihaitzu
just curious

chedere geamuri C4 coupe: problema?

Mesajde mihaitzu » Joi 03-Dec-2009 22:51

Salut tuturor!
Sunt proaspat detinator de C4 coupe, 1.4i, alb (nu are nici o legatura cu albul Q7 :wink: , pur si simplu a fost ultima masina la oferta) si nu doresc sa aflu ce probleme ar avea inainte sa le simt pe pielea mea.....asa macar o sa o conduc zilnic cu placere, fara a ma gandi la ce ar trebui sa troncane si pe unde, bla, bla, bla....prefer sa nu albesc prematur :lol:

Dar cred ca am o problema din prima zi: plecam de la servici, ploua usor, apa pe geamuri, nu prea vedeam in oglinzi, am coborat ambele geamuri, le=am ridicat si....surpriza....apa nu a fost stearsa....deloc...picaturile erau nemiscate :?

Nu stiu ce sa zic, eram obosit si mi=am zis ca o sa sun maine la reprezentanta...dar intre timp am mai vazut si geamurile manjite de ceara scursa de la prima spalare (ceara de pe caroserie, din fabrica). ajung acasa si cobor din nou geamurile (uscate), le ridic si vad iar o spoiala de ceara pe ele. Tind sa cred ca in usi e apa/umezeala, amestecata cu ceara si nu voi scapa destul de curand de ea.

ati avut cumva astfel de probleme? nu am gasit nimic pe forum.

Multumesc anticipat!

PS: cred ca am mai albit un pic, dar masina imi place prea mult ca sa ma supar din "nimicul"asta
Mihai Moraru

mihaitzu
just curious

Mesajde mihaitzu » Dum 06-Dec-2009 16:27

chiar sunt singurul cu aceasta problema? sau poate nu e o problema si asa se comporta geamurile laterale la glisarea in portiere?
Mihai Moraru

catalin84cat
simpatizant

Mesajde catalin84cat » Dum 06-Dec-2009 21:27

Da, eu am aceeasi problema cu apa pe geamuri ...am luat o racleta :) si am rezolvat prolema, iar legat de ceara la mine este pe interior pe peria chederului am incercat sa o sterg dar nu am reusit in totalitate... stergi si u geamurile mai des :D
Bafta !
C4 VTR 1.6 16v

mihaitzu
just curious

Mesajde mihaitzu » Mar 22-Dec-2009 23:16

ok merci pentru raspuns.
acum, la nici 3 saptamani imi scartzaie panourile de plastic de pe partea dreapta (usa+lateral dreapta interior).....plus zbarnaieli pe aceeasi parte daca dau volumul mai tare la muzica.....dar ok pe partea soferului...ciudat
un logan din aprilie 2009, cu 10000 km nu are greierasi d'astia...sper sa nu fi facut o investitie proasta
Mihai Moraru

Maco
de-abia inscris

Mesajde Maco » Joi 27-Mai-2010 19:55

mihaitza dragul meu, nu vreau sa te sperii dar cred ca trebuie sa te pregatesti ptr multe probleme la minunata masina; am un C4 coupe 1.4 16 valve si am deja 76000 km cu el si am avut urmatoarele probleme:
- problema cu chederele de care vorbeai
- o alta problema cu chederul stanga exterior cqre se tot ridica de fiecare data cand ridic geamul
- cruise control faulty - uneori cand cuplez pilotul automat imi afiseaza pe ecranul principal:service!!! si am fost la service de multe ori... si inca apare
- cutie de viteze schimbata la 33000 km - agata in toate vitezele... dupa ce mecanicii au incercat in prealabil sa ma convinga ca asa e normal
- apa in masina sub presul pasagerului din fata de la AC
- rulmenti, discuri, placute fata +kit distributie toate schimbate la 70000 desi ar trebui sa reziste pina pe la 90000
cam atit deocamdata cu minunata masina... nu degeaba se spune: sunt masini nemtesti si restul masinilor;;;
iti doresc sa nu experimentezi nimic din toate aceste nebunii

joeadrianblack
pasionat

...

Mesajde joeadrianblack » Vin 28-Mai-2010 07:40

@Maco

Ultima liniuta "discuri, placute fata"... placutele nu cred ca au cum sa te tina 90.000 km... iar discurile se bulesc in fct de cum conduci. Eu azi maine fac 100.000 km si de-abia acuma am schimbat discul de frana pe fata.
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...

Înapoi la “Probleme C4”