salutare
Eu sunt "fraieru" cu aeroterma si rezervoru' si altele de care va povestea FlorianB. Tin sa va spun ca am facut super spume. Fratilor ... concluzia mea este ca masinile sunt OK, dar strica rahatii de romani. Daca va vine sa credeti, toata problema cu rezervorul care se videaza si s-a supt, cu indicatul benzinei, cu troncanitul, au aparut din cauza unei amarate de supape de pe gatul de alimentare care nu mai functioneaza. (si gatul de alimentare e dintr-o bucata cu rez

) Cat despre aeroterma/clima ... nu era vorba despre panoul de sigurante (cum gresit am fost informat si eu) ci de un BS ceva pe care l-au comandat odata cu rezervorul.
Deci, daca desteptii de la ATS ar fi avut gura sa-mi explice exact despre ce e vorba, m-ar fi scutit si pe mine de o groaza de nervi si drumuri la ei datorita faptului ca troncanea.

Nu zic ... par sa lucreze bine, dar partea cu explicatu' e la pamant. Te trateaza de parca esti ultimu fraier si ei ti-au facut tie o favoare ca ti-au dat masina. Oricum ... se pare ca solutia care pare inca sa functioneze cat de cat e sa te infigi putin in ei. Si tot degeaba ... mare parte din ceea ce v-am spus am descoperit singur.
Asa ca ATS ... la partea de relatii cu clientii sunt de tot rahatul. Mai nasol e ca nu mai este nici un alt service autorizat si nu am de ales ca altfel ... ii trimiteam in sorginte de mult.
Oricum ... rezervorul si piesa cealalta cica ar ajunge pe 22 feb. Astept cu nerabdare sa vad ce se intampla. Va tin la curent cu ce se mai intampla.
Toate cele bune.