Hehe, asa e, puneam de 95 de la OMW. O sa-i dau sa bea de 98 de-acu'. Merci de sfat. Ma gandesc daca nu cumva si scartaitul acela e asociat, poate se aude atunci cand incep sa accelerez dupa ce am schimbat, de fapt. Am sa fac niste teste. Problemele au aparut concomitent.
@khan
7. Care eleron de la usa? nu cumva e vorba de biela de la catalizator?
"Eleron" i-am spus la chestia aia de plastic negru care imbina cele doua fete de sticla perpendiculare de la usa din spate. Stiu ca e eleron cat si bucata aia de cauciuc de la Dacia, da' n-am gasit alt termen... Zona inverzita din imagine:

8. In mod normal nu ai fi avut nici o problema, modul anormal fiind care
Prima data l-a stricat frate-miu, credea ca trece peste bordura... nu eram de fata.
A doua oara n-am dat in denivelari fara sa stiu de ele. Le-am vazut, am considerat (eh) ca nu e nici o problema sa trec pe-acolo si de fapt a fost. Mai era cineva in masina si crezuse la fel.
Ultima data a fost cand am iesit dintr-o curte in panta cu spatele. De intrat intrase da' n-a mai vrut sa iasa. La fel, era mai multa lume de fata, nimeni n-a prevazut nimic pana sa se intample. De fiecare data s-a desprins suportul de numar dintr-unul din niturile care il fixeaza de bara si de fiecare data aveam viteza aproape zero, de asta nu s-a intamplat nimic cu bara. Oricum, am vazut ca e un plastic foarte bun, flexibil si rezistent.
Inclin sa cred ca nu e doar chestia de garda la sol, ci o combinatie de garda joasa si distanta mare de la bot bana la rotile din fata.
@Arise
De ce sa fie stupida ideea? E o rezolvare a unei probleme
Am sa ma uit daca se poate ridica 1-2 cm. Important pentru mine e sa nu mai dau alte gauri in bara, iar numarul sa fie centrat orizontal cu partea plina de jos a spoiler-ului.
S-ar putea ca mai bine sa caut un suport de numar cu marginile mai inguste, ar arata si mai bine.
Merci inca o data de sfaturi.
P.S. Citind alt thread de pe forum (
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=2747) mi-am amintit:
9. Daca la inceput cheia mergea de la 40-50m, acum trebuie sa fiu la minim 10m de masina ca sa mai mearga. N-au trecut decat vreo 3 luni de cand am masina, n-ar trebui sa se duca bateria asa repede.