Salutare, sunt fericitul posesor al unui Citroen C4 Coupe 1.6HDI 110cp pe care l-am cumparat din germania. Pe drum spre casa am observat un zgomot ciudat pe la motor un fel de barait, ca si cum ceva ar fii desprins pe la motor, am fost la sevice citroen din craiova si baietii de acolo mi-au spus ca este protectia de la Turbosuflanta. I-am rugat sa imi faca comanda si cand s-a dus baiatul care a constatat buba masinii la tipul care face comenzile de piese s-a exprimat in felul urmator " Sa faci comanda de protectia de la Turbosuflanta aia care se rupe mereu." Cand am auzit m-a bufnit rasul, nu imi venea sa cred cu cata seninatate a spus lucrul asta. In fine nu este o chestie costisitoare piesa costa undeva la 130 de lei plus manopera care v-a fii undeva la 80 de lei. Dar lucrul care m-a deranjat si speram sa nu exite la servisurile citroen este ca in loc sa trimita si ei un mail celor din franta sa le spuna sa schimbe materialul care il folosesc la fabricarea acestei protectii ei erau cat se poate de calmi de parca pe ei nu ii intereseaza daca sunt multumiti clientii sau nu. Problema care vroiam sa o dezbat aici este voi ati intalnit aceasta BUBA la masinile voastre sau am fost eu mai norocos?
O alta problema ar fii cum pot sa conectez si eu un iPhone la CD Player-ul de la C4, sau ati vazut pe undeva un alt CD Player care se poate pune pe C4 in locul celui original dar fara sa pierzi accesul la comenzile de pe volan? Daca puteti sa imi dati un link ar fii si mai bine.
Inca o intrebare nu stiu daca s-a mai pus dar as vrea sa stiu ce fel de becuri se pun pe C4 deoarece as vrea sa schimb becurile de la pozitii cu unele mai puternice sau de o culoare mai deschisa un alb spre albastru ca sa ii scot in evidenta "genele" metaforic vorbind

.
Si o ultima intrebare, cand sunteti in viteza a 5-a si daca tineti mana pe schimbator apasand un pic spre bord voua va tremura (vibreaza) schimbatorul?
Multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o citind nelamuririle mele.