danalarm scrie:nasol! pai dealerul de la ats a zis ca in maxim 10zile am masina.
la a ta mai fac ceva aia de la service?
a mea vine cu alarma din fabrica!
sper sa nu stea si a mea prin vama-dealer atat, pe 15 august trbuie sa plec la mare.
eu nu am facut comanda pt ca o primeam prin noiembrie, era deja aprobata de transport din franta atunci cand am facut eu actele. alarma o pun eu aici, ma costa mai mult dar am masina mai repede. teoretic nu trebuie sa dureze mai mult de 1-2 zile.
pe mine m-a deranjat mai mult ca nu au habar de masinile pe care trebuie sa le livreze. normal ar trebui sa stie cand a dat-o jos din tir-ul ala, cand i-a facut programarea la service ca sa monteze alarma, cand e pregatita de livrare, etc. dar daca nu stiu lucrurile astea nici dupa 2 zile dupa ce le-a sosit masina inseamna ca sunt destul de dezorganizati mai ales ca service-ul care monteaza alarma e tot acolo langa ei.
chiar ma intreb ... daca am o problema la masina si trebuie sa o duc in service oare ce se intampla? mai stau 2 saptamani si ma uit pe strada dupa alte masini? oare nici atunci nu o sa stie nimeni cand vor putea sa o repare.
anterior am avut o dacie supernova si nu am avut nici o problema cu cei de la adras, imi faceam programare si nu mi s-a intamplat nici o data sa intru cu mult mai tarziu decat ora de programare.
sunt f ofticat pe treaba asta.
PS: eu plec la mare pe 12, pe 15 o sa fiu sigur prin mamaia, constanta (C4 VTR negru)