PsH scrie:Prezint scuzele mele tuturor celor implicati in dezvoltarea forumului si pe care nu i-am amintit in primul meu post.
eeeee...scuze .
te asteptam la intalnirile "congresului"
Moderator: Echipa Tehnica
PsH scrie:Buna ziua. Sunt proaspat posesor de C4 Coupe 1.6 Benzinar Urban Jungle. As vrea sa-l felicit pe Matrix pentru tot ce a facut pentru forumul asta. Citesc de vreo luna-doua si pot sa spun ca tot ce s-a scris aici m-a ajutat foarte mult in alegerea masinii.
Am stiut foarte bine la ce ma inham. Am luat masina in fix 2 saptamani de cand am depus actele si asta.
Am probleme foarte mari cu perioada de rodaj. Mi-am propus ca vreme de vreo 3000 de km sa fiu mai bland cu ea, imi vine ffff greu. Spre rushinea mea o cam scap peste 4000 de ture, ca sincer nu prea ai cum sa nu o faci, este o masina care cere si are si un sunet placut cand o faci.
Nu sunt genul de persoana care isi ia masina si dupa asta se uita la consum, dar dupa 3 zile de vreme urata in Bucuresti, cand toata lumea a iesit in trafic, si am mers cu o medie de 9-10 km la ora, sincer sunt putin ingrijorat de consum, se duce pe la 18 la suta. Cred ca am deviat de la subiect, dar sunt putin emotionat, pentru ca astept de vreo 2 luni sa pot sa scriu si eu ceva pe forumul asta.
Salut.
T.rac3Er scrie:poate m-am uitat eu gresit, nu sunt expert in avnelope, dar seamana a all weather
http://www.carbibles.com/tyre_bible.html
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori