Realist vorbind, sunt destule situatii in care s-a schimbat ambreiajul pe garantie, dar si alte componente ale masinii. Oricum, mi se pare aberanta insiruirea aia de piese. Cum poti sa nu-mi dai garantie la injectoare si la pompa de injectie? Pai pentru ce mai cumpar masina de la ATS? Mai bine ma duc in Franta...
costuri revizie 10 000 km
Moderator: Echipa Tehnica
Si atunci ce mai acopera garantia?
Poate doar volanul si pedalele...
Realist vorbind, sunt destule situatii in care s-a schimbat ambreiajul pe garantie, dar si alte componente ale masinii. Oricum, mi se pare aberanta insiruirea aia de piese. Cum poti sa nu-mi dai garantie la injectoare si la pompa de injectie? Pai pentru ce mai cumpar masina de la ATS? Mai bine ma duc in Franta...
XENON, acum am vazut...
Pe hartia ATS-ului exista totusi o precizare: "uzura normala" a tuturor pieselor insiruite acolo nu e acoperita de garantie.
Ramane de vazut ce considera ATS-ul ca fiind "uzura normala", adica care o fi limita de km pana la care nu e normal sa-ti pice o piesa din alea atent selectionate de baieti...
Pe hartia ATS-ului exista totusi o precizare: "uzura normala" a tuturor pieselor insiruite acolo nu e acoperita de garantie.
Ramane de vazut ce considera ATS-ul ca fiind "uzura normala", adica care o fi limita de km pana la care nu e normal sa-ti pice o piesa din alea atent selectionate de baieti...
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
XENON scrie:am constatat cu aceasta ocazie ceva f. tare: in afara de conditiile de garantie stipulate in acel carnet, ar trebui sa cititi si acea anexa. iata ce nu acopera garantie (cateva exemple mai elocvente):-conducere sportiva, exploatarea autovehiculului necorelata cu starea si calitatea drumurilor, neglijenta, expunere la socuri.
-uzura normala a echipamentelor autovehiculului, incluzand: filtre, bujii, injectoare, pompe de injectie, becuri, sigurante, discuri de ambreiaj, placute de frana, lamele stergatoarelor de geamuri, anvelope, amortizoare, componente de suspensie si directie etc.
Si cum pot dovedi ei spre exemplu ca eu am condus sportiv? Un ambreiaj supra-incalzit e usor de depistat, dar restul?
Sau cum se poate dovedi ca amortizoarele au crapat de proaste si nu din cauza de gropi?
Sau cum se poate dovedi ca eu sint de vina pentru ca placutele de frina lasa santuri in disc?
Etc.
Daca astea sint conditiile de garantie la Citroen, eu as intretine masina in spatele blocului. Macar am satisfactia ca daca stric ceva, eu sint de vina si nu mai imi tocesc nervii si portofelul cu service-ul de reprezentanta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
craso scrie:Nu cred sa se ajunga 600 lei pentru C1. Eu tocmai am facut revizia de 2 ani la C3 (26.500 km) si m-a costat 488 lei (mi-au facut si o reducere de aprox. 50 lei la consumabile) si au inlocuit si filtrul de benzina, care la tine nu trebuie schimbat la doar 15.000 km.
Esti sigur ca ti-au schimbat filtrul de benzina ???
Eu stiam ca este integrat in pompa de benzina si se afla in rezervor. Chiar sunt curios