Pilot Automat
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Pilot Automat
Sunt posesorul unui HDI din 2002 model SX si doresc sa stiu daca pot monta pilot automat in cazul in care nu il am?
-
- pasionat
-
- pasionat
Cred ca e o caruta de bani si nu stiu daca merita investitia.Poate doar daca faci drumuri lungi, cu portiuni de cativa km in care sa nu schimbi viteza.Si atunci ar trebui sa te mai gandesti de 2 ori.( din cauza a cat ti-ar putea cere la service)
Teoretic, cred ca ar trebui sa fie usor: sa conecteze controlerul, sa refaca setarile in computerul de bord si...cam asta ar fi, zic eu!
Oricum, multa bafta si sa-ti traiasca masina :P
Teoretic, cred ca ar trebui sa fie usor: sa conecteze controlerul, sa refaca setarile in computerul de bord si...cam asta ar fi, zic eu!
Oricum, multa bafta si sa-ti traiasca masina :P
Pentru mine ar merita, deoarece fac drumuri lungi atunci cand vin acasa si ma ajuta mult. Se pare insa ca nu la toate modele care nu il au din fabrica se poate monta ulterior. Spun asta pentru ca am fost la Citroen, au luat seria de caroserie si m-au chemat la telefon ca sa imi zica ca nu se poate monta. De aceea as vrea mai multe amanunte, asa ca cine este in tema il rog sa detalieze, eventual cu vreo adresa de acasa . Multumesc!
poate te ajuta:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... highlight=
daca vii in tara (bucuresti) da un semn si mergem la service la mecanicul care mi-a instalat mie maneta.
oricum maneta o gasesti mai usor la peugeot (in romania vorbim), la citroen nu s-a pus problema s-o aduca din Fr ca piesa "independenta".
pana atunci ar trebui sa afli daca tu ai maneta de regulator sau de regulator+limitator.
si verifica daca ai mufa pentru maneta la volan (vezi topicul de mai sus).
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... highlight=
daca vii in tara (bucuresti) da un semn si mergem la service la mecanicul care mi-a instalat mie maneta.
oricum maneta o gasesti mai usor la peugeot (in romania vorbim), la citroen nu s-a pus problema s-o aduca din Fr ca piesa "independenta".
pana atunci ar trebui sa afli daca tu ai maneta de regulator sau de regulator+limitator.
si verifica daca ai mufa pentru maneta la volan (vezi topicul de mai sus).
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression