Probabil de la uzura, centurile de siguranta din fata au cam obosit .. si trebuie sa le ajut bine bine ca sa intre inapoi ...
Intrebarea mea : nu se pot schimba cu cele de pe spate ?! a facut cineva operatiunea asta ? cu doua maini dibace si eventual o surubelnita as putea sa realizez eu operatiunea asta ?
Mersi..
centuri siguranta
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
Nu mai exista de prin 2000 masini fara centuri de siguranta cu capsa pirotehnica. Inclusiv la un Opel Corsa B din 1995 am vazut acea capsa pirotehnica. La o masina de 5 stele ncap nici nu se pune problema sa fie centuri simple.
Capsa aia pirotehnica are rolul de a te lipi strans de spatarul scaunului in caz de accident pentru a evita accelerarea si oprirea brusca a organismului uman in caz de impact.
Capsa aia pirotehnica are rolul de a te lipi strans de spatarul scaunului in caz de accident pentru a evita accelerarea si oprirea brusca a organismului uman in caz de impact.
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
eu am rezolvat problema.
How To:
1. desfacut plasticul de pe stalp cel din partea de jos
2. desfacut plasticul superior (pe care scrie airbag - dont worry airbagul e in plafon)
3. curatat bine de tot carligele de la mijloc si cel de sus (care are reglarea pe inaltime) - la mine erau mizerabile si ceva intarit pe partea de rulare care se comporta ca o frana...
4. ar prinde bine si o curatare a centurii - merge dat si cu un silicon de bord - eu n-am dat cu nimic
5. montat plastice la loc in ordine inversa
job done ETA 10 min
am pus aluband pe podea si stalpi cand am remarcat ca centura merge ff usor tragand de ea direct din rola in care se strange si am observat acea murdarie...
How To:
1. desfacut plasticul de pe stalp cel din partea de jos
2. desfacut plasticul superior (pe care scrie airbag - dont worry airbagul e in plafon)
3. curatat bine de tot carligele de la mijloc si cel de sus (care are reglarea pe inaltime) - la mine erau mizerabile si ceva intarit pe partea de rulare care se comporta ca o frana...
4. ar prinde bine si o curatare a centurii - merge dat si cu un silicon de bord - eu n-am dat cu nimic
5. montat plastice la loc in ordine inversa
job done ETA 10 min

am pus aluband pe podea si stalpi cand am remarcat ca centura merge ff usor tragand de ea direct din rola in care se strange si am observat acea murdarie...
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off