sunt un proaspat posesor de C5 2002 1.8 16v , masina e adusa din strainatate si are o bataie ciudata pe spate, nu e constanta, dar cand apare e masiva de parca ar fi desprinsa o bucata mare din masina, m-am bagat sub ea si am tras de toate alea (toba, rezervor, etc), am pus o patura la roata de rezerva ca imi pare ca are spatiul cam mare si nu sta fixa, etc. Am observat ca se vorbeste pe forum de o bataie atunci cand sferele sunt gata, desi am fost la ciocarlan si nu parea sa fie vreuna pe duca, da iau in calcul si varianta asta. Descrieti va rog bataia asta din cauza sferei ca mie mi se pare mult prea masiva a mea ca sa fie din cauza unei sfere.
Am avut o xsara inainte care avea probleme cu puntea de torsiune, sper sa nu ma chinui si la asta ca ma las de meserie :P
BATAIE MASIVA SPATE DREAPTA
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
desi postul tau e f vechi, o sa scrui aici un posibil raspuns...in ideea ca ar fi de folos si altora...
am avut si eu o bataie similara...se auzea infernal, dar nu mereu si crea impresia ca se rupa sasiul....
la mine a fost slabit surubul care strange bucsa spate rotunda si care e asezata orizontal...
verifica sa nu fie slab surubul sau bucsa dusa...
am avut si eu o bataie similara...se auzea infernal, dar nu mereu si crea impresia ca se rupa sasiul....
la mine a fost slabit surubul care strange bucsa spate rotunda si care e asezata orizontal...
verifica sa nu fie slab surubul sau bucsa dusa...
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
Am si eu aceeasi problema.....am incercat sa strang suruburile insa sunt blocate...lumea de pe aici zicea ca nu e ceva grav insa am vrut sa ma conving asa ca am ridicat masina pe cric si am miscat de roata (la mine dreapta spate bate la denivelari, acelasi zgomot metalic...fier pe fier) si am constatat ca roata are un joc imens direct din brat si asta consider ca e o problema destul de grava.....asa ca eu nu am avut probleme cu acel surub care trebuie strans, ci este de la bucsile dintre brat si punte.
Am vorbit cu cineva de la Sfantu Gheorghe si a zis ca stie despre ce e vorba si se poate repara....dureaza 8 ore timp in care se demonteaza toata puntea spate si se repara si pe stanga si pe dreapta pt ca a zis ca daca repara numai pe dreapta in timp o sa cedeze si in stanga. Pret 1200 lei fara tva.
Eu o sa o duc cat mai repede posibil
Am vorbit cu cineva de la Sfantu Gheorghe si a zis ca stie despre ce e vorba si se poate repara....dureaza 8 ore timp in care se demonteaza toata puntea spate si se repara si pe stanga si pe dreapta pt ca a zis ca daca repara numai pe dreapta in timp o sa cedeze si in stanga. Pret 1200 lei fara tva.
Eu o sa o duc cat mai repede posibil