Hm, cred c-am apasat si pe volan din greseala, zic. Opresc, iau mainile de pe volan, aprind pozitiile. Moment in care incepe sa claxoneze, de se uitau toti la mine....
E clar zic, maneta after-market, firma de rahat, ia stai c-o pun la loc pe-a veche, originala. Mai curat un pic pe-acolo, sigur era de la ceva praf, n-are cum sa nu mearga, ma-nbarbatam eu!
Si da-i si demonteaza iar tot, desfa COM-ul, asambleaza totul la loc, airbag, mufe, capace, etc si etc. Pun bornele la loc si proba de microfon. Aprind pozitiile si-ncepe sa urle claxonul, sa mor!
Dau totul jos, ma mai uit o data, mai verific o data, desfa COM-ul, refa COM-ul,pun la loc maneta noua, airbag, volan, mufe, iar proba de microfon. Pun pozitiile, urla claxonul....
Acum m-am lasat pagubas, asta e, trebuie sa am grija sa nu aprind pozitiile, merg asa si gata.
Dar ma roade chestia asta. Plus ca in timpul asta mi-am sunat toti cunoscutii mecanici auto, nici unul n-a mai auzit de asa ceva...Dati-mi si mie va rog un hint dac-ati auzit sau patit